27.11.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках візиту заплановані переговори Глави держави з Президентом Естонії Керсті Кальюлайд, а також зустрічі зі спікером Рійгікогу (парламенту) Естонії Хенном Пиллуаасом та Прем'єр-міністром Естонії Юрі Ратасом.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochavsya-oficijnij-vizit-volodimira-zelenskogo-do-estons-58545

У Таллінні розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського, який перебуває в Естонській Республіці з офіційним візитом, з Президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

https://www.president.gov.ua/news/u-tallinni-rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-es-58549

Президент України Володимир Зеленський і Президент Естонії Керсті Кальюлайд за результатами зустрічі підписали спільну заяву щодо подальшої співпраці.

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-estoniyi-pidpisali-spilnu-zayavu-shod-58553

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що обрання Естонії до складу непостійних членів Ради Безпеки ООН сприятиме зусиллям нашої країни у відновленні суверенітету та територіальної цілісності.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-upevnenij-sho-zusillya-ukrayini-shodo-vi-58557

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд обговорив реалізацію «Ініціативи трьох морів» та відзначив зацікавленість України в тому, щоб долучитися до цього форуму країн Східної та Центральної Європи.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-v-tomu-shob-doluchitisya-do-iniciativi-58561

Президент Володимир Зеленський заявив про важливість підтримки України з боку Естонської Республіки і висловив подяку естонським партнерам за готовність ділитися своїм успішним досвідом реформ.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-vdyachni-nashim-estonskim-partneram-z-58565

У Таллінні Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі cпікером Рійгікогу (парламенту) Естонської Республіки Хенном Пиллуаасом.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-zi-spikerom-parlamentu-estonsk-58569

Під час офіційного візиту до Естонії Президент України Володимир Зеленський провів переговори з Прем'єр-міністром країни Юрі Ратасом. Глава Української держави висловив уряду Естонії подяку за послідовну підтримку суверенітету й територіальної цілісності нашої держави та позицію щодо санкцій проти Росії.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-peregovori-z-premyer-ministrom-es-58573

У Таллінні Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з представниками української громади, зокрема з тими, хто проходить реабілітацію в Естонії. Глава держави подякував громаді за активну позицію. «Повертайтеся в Україну, починайте працювати, піднімайте виробництво. Приєднуйтеся до нас!» – звернувся до представників громади Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/povertajtesya-v-ukrayinu-priyednujtesya-do-nas-prezident-na-58577

Президент України Володимир Зеленський у Таллінні ознайомився з системою електронного адміністрування е-Estonia. Глава держави оглянув виставковий павільйон Естонського центру систем електронного адміністрування e-Estonia.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-sistemoyu-elektronnogo-administruva-58581

У Таллінні в присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Естонської Республіки Керсті Кальюлайд відбулося підписання Меморандуму про співробітництво у сфері цифрових трансформацій між Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством економіки та зв'язку Естонської Республіки.

https://www.president.gov.ua/news/u-prisutnosti-prezidentiv-ukrayini-ta-estoniyi-pidpisano-mem-58585

Під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Естонської Республіки перша леді Олена Зеленська відвідала пологовий будинок Східно-Талліннської центральної лікарні та дізналася, як естонські медики піклуються про породілей та новонароджених.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-oznajomilasya-z-organizaciyeyu-roboti-perinat-58589

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що одним із пріоритетних завдань української влади нині є розвиток цифрової економіки країни та цифровізація державних послуг, адже це не лише звільняє громадян від зайвої бюрократії, а й допомагає в боротьбі з корупцією.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nasha-globalna-meta-pobuduvati-krayinu-z-58593

Під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Естонської Республіки перша леді Олена Зеленська відвідала Українську недільну школу «Надія».

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-vidvidala-ukrayinsku-nedilnu-shkolu-nadi-58597

Президент України Володимир Зеленський розпочав офіційний візит до Литовської Республіки.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochavsya-oficijnij-vizit-prezidenta-ukrayini-do-litvi-58601

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.