20.11.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Чеської Республіки Андрея Бабіша, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-ta-premyer-minist-58397

Під час переговорів Президента України Володимира Зеленського з Прем'єр-міністром Чеської Республіки Андреєм Бабішем було відзначено суттєву економічну складову візиту очільника чеського уряду в Україну.

https://www.president.gov.ua/news/priyizd-cheskih-biznesmeniv-svidchit-pro-pokrashennya-dilovo-58401

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що проведення зустрічі лідерів «Нормандської четвірки» після того, як цей формат був заблокований у 2016 році, – це вже успіх.

https://www.president.gov.ua/news/pitannya-vijni-na-donbasi-mayemo-virishiti-lishe-diplomatich-58405

«У рамках головування Чехії у «Вишеградській четвірці» ми домовилися посилити взаємодію між Україною та цією групою. Впевнений, що досвід інтеграції цих держав до ЄС буде для нас дуже корисним», – заявив Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками перемовин.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-posilit-vzayemodiyu-z-krayinami-vishegradskoyi-chet-58409

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об'єктів для загального водокористування» № 233-ІХ, який Верховна Рада України підтримала 29 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-pro-zabezpechennya-vilnog-58413

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо заборони суцільних рубок на гірських схилах в ялицево-букових лісах Карпатського регіону» № 249-ІХ, ухвалений Верховною Радою 30 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-zaboroni-sucilnih-rubok-na-gi-58417

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення інженерно-технічного облаштування та утримання державного кордону» № 232-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 29 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-zabezpechennya-obla-58421

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з Федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом, який прибув до України з робочим візитом. Глава держави поінформував німецького високопосадовця про безпекову ситуацію на Донбасі, а також висловив сподівання, що запланована на 9 грудня зустріч у Нормандському форматі відкриє шлях до мирного врегулювання конфлікту.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-federalnim-ministrom-zakordo-58425

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.