15.11.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Федеральним міністром європейських, інтеграційних та закордонних справ – Федеральним міністром Відомства Федерального канцлера у справах ЄС, мистецтв, культури та засобів масової інформації Республіки Австрія Александром Шалленбергом.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-ministrom-yevropejskih-integ-58337

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку надання адміністративних послуг у сфері будівництва та створення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва» № 199-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17 жовтня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-pro-stvorennya-yedinoyi-d-58341

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Європейської ради Дональдом Туском. Сторони обговорили перебіг реалізації домовленостей 21-го саміту Україна – ЄС.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-donaldom-tusko-58345

В Офісі Президента відбулося перше засідання Ради з питань свободи слова та захисту журналістів при Президентові України.

https://www.president.gov.ua/news/rada-z-pitan-svobodi-slova-zasluhala-informaciyu-pro-rozslid-58349

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з послами країн «Великої сімки» (G7). Співрозмовники обговорили перебіг реформ в Україні. «Готовий до діалогу та дискусії. Ми не втрачаємо часу й робимо все, щоб справді змінити країну», – наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-poslami-krayin-velikoyi-simk-58353

Заступник керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів обговорила з представниками Міністерства інфраструктури, АТ «Укрзалізниця», профспілки залізничників і транспортних будівельників України актуальні проблеми реформи залізничної галузі в державі. Вона наголосила, що наразі «Укрзалізниця» є однією з найбільших державних компаній та одним із найважливіших стратегічних активів у країні.

https://www.president.gov.ua/news/pid-chas-reformi-ukrzaliznici-interesi-kolektivu-obovyazkovo-58357

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.