09.11.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський закликав бізнес інвестувати в українську молодь, українські стартапи, мале та середнє підприємництво, адже саме люди надають Україні конкурентну перевагу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-lyudi-najbilshij-kapital-ukrayini-yakij-nadaye-nam-58265

Нова українська влада занадто амбітна, щоб миритися з непривабливим статусом України, і сповнена рішучості для здійснення потужного економічного стрибка, заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на Київському міжнародному економічному форумі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-sogodni-ce-almaz-yakij-potrebuy-58269

Президент України Володимир Зеленський відвідав офіс Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні, де зустрівся з головою місії Яшаром Халітом Чевіком. Голова місії ОБСЄ розповів про роботу СММ та нинішню безпекову ситуацію в зоні проведення Операції об'єднаних сил і відзначив позитивні зрушення щодо процесу розведення сил і засобів на лінії розмежування, починаючи з червня цього року.

https://www.president.gov.ua/news/rozvedennya-bilya-zolotogo-vidbulosya-vchasno-ta-bezpechno-p-58273

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч із заступником міністра закордонних справ Канади Пітером Макдугаллом.

https://www.president.gov.ua/news/igor-zhovkva-zustrivsya-iz-zastupnikom-ministra-zakordonnih-58277

В Офісі Президента України відбулося чергове засідання робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників (полонених).

https://www.president.gov.ua/news/robocha-grupa-z-pitan-zniklih-bezvisti-ta-zaruchnikiv-obgovo-58281

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із засновником компанії Alibaba Group Джеком Ма. На думку Володимира Зеленського, Українська держава може запропонувати багато цікавих бізнес-можливостей для інвесторів, зокрема для компанії Alibaba. Володимир Зеленський запропонував Джеку Ма розглянути можливість відкриття такого центру в Україні для посилення роботи Alibaba у європейському регіоні.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaproponuvav-dzheku-ma-rozglyanuti-mozhl-58285

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» № 265-ІХ, ухвалений Верховною Радою 31 жовтня 2019 року. Закон має на меті забезпечити вирішення важливих соціальних питань та ефективне використання коштів державного бюджету в процесі його виконання у поточному році.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-derzhbyudzhetu-na-2019-rik-sho-p-58293

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.