28.11.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Вільнюсі розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського, який перебуває у Литовській Республіці з офіційним візитом, з Президентом Литви Гітанасом Науседою.

https://www.president.gov.ua/news/u-vilnyusi-rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-li-58605

Володимир Зеленський назвав підписання цих важливих двосторонніх документів позитивним результатом засідання Ради Президентів.

https://www.president.gov.ua/news/za-rezultatami-zasidannya-radi-prezidentiv-ukrayini-ta-litvi-58609

«Ми також маємо спільне бачення щодо розвитку Східного партнерства. І розраховуємо на подальшу підтримку наших зусиль стосовно приєднання України до Програми розширених можливостей НАТО», – сказав Глава держави на зустрічі зі ЗМІ за підсумками переговорів з Президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою у Вільнюсі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-na-vsih-mizhnarodnih-majdanchikah-litva-z-58613

Четверта Конференція з питань реформ в Україні відбудеться у Литві 7 липня 2020 року. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів з Президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою у Вільнюсі.

https://www.president.gov.ua/news/chetverta-konferenciya-z-pitan-reform-v-ukrayini-vidbudetsya-58617

Президент України Володимир Зеленський поінформував Президента Литовської Республіки Гітанаса Науседу про ситуацію на окупованих територіях України та кроки щодо підготовки зустрічі у Нормандському форматі.

https://www.president.gov.ua/news/nashi-poglyadi-shodo-shlyahiv-zavershennya-vijni-povnistyu-z-58621

Під час Дванадцятого засідання Ради Президентів України та Литовської Республіки під головуванням Володимира Зеленського та Гітанаса Науседи було обговорено поглиблення двосторонньої співпраці, підтримку євроатлантичної інтеграції України та відбудову Донбасу.

https://www.president.gov.ua/news/pid-chas-dvanadcyatogo-zasidannya-radi-prezidentiv-ukrayini-58625

Україна поважає кожного інвестора, а кроки нинішньої влади спрямовані на поліпшення умов для ведення бізнесу, наголосив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-mi-robimo-stavku-na-vdoskonalennya-derzhavno-priva-58629

Президент Володимир Зеленський відзначив міцні економічні зв'язки між Україною та Литвою і висловив сподівання, що цьогорічний обсяг двосторонньої торгівлі перевищить рекордні показники минулого року.

https://www.president.gov.ua/news/ochikuyemo-sho-obsyag-torgivli-mizh-ukrayinoyu-ta-litvoyu-pe-58633

У Вільнюсі Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спікером Сеймасу (парламенту) Литви Вікторасом Пранцкетісом. Глава держави подякував за тверду позицію литовського парламенту щодо підтримки України та відзначив відповідні ініціативи литовських депутатів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-zi-spikerom-parlamentu-li-58645

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою зустрівся у Вільнюсі з представниками української громади.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-predstavnikami-ukrayinskoyi-58649

Під час офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до Литовської Республіки перша леді Олена Зеленська зустрілася з українськими дітьми, які навчаються в міжнародній школі «Вільнюський Литовський дім».

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vidvidala-mizhnarodnu-shkolu-vilnyuskij-litov-58653

На особисте прохання дружини Глави Української держави представники Міністерства охорони здоров'я Литовської Республіки презентували свій досвід впровадження програми здорового харчування. Реформа шкільного харчування та підходів до шкільних занять спортом в Україні є пріоритетом для першої леді.

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-oznajomilasya-z-programoyu-zdorovogo-har-58657

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.