09.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба під час робочої поїздки до Львова разом з експертами проекту EDGE (Канада) провели сесію стратегічного планування реалізації реформи деінституалізації для членів регіональної міжвідомчої робочої групи. Микола Кулеба також взяв участь у нагородженні футбольної команди «Копа», яка влітку стала переможцем Всесвітнього чемпіонату з футболу серед дітей-сиріт.

http://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-ukrayini-z-prav-ditini-vruchiv-nag-50258

Президент Петро Порошенко привітав новообраних членів Центральної виборчої комісії, зауваживши, що Верховна Рада прийняла мудре рішення, проголосувавши за достойних кандидатів. Глава держави вручив посвідчення новим членам Центрвиборчкому.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-novoobranim-chlenam-cvk-vpevnenij-majbutni-vibori-50262

«Перед вами стоять зараз завдання надзвичайно складні. Ми вже зараз бачимо і з точки зору інформації наших спеціальних органів, і з точки зору інформації наших партнерів, що Росія збирається активно втручатися у виборчу кампанію», - звернувся до присутніх членів ЦВК Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/rosiya-zbirayetsya-aktivno-vtruchatisya-u-viborchu-kampaniyu-50266

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з членами Центральної виборчої комісії наголосив на важливості посилення захисту результатів волевиявлення громадян на виборах. Глава держави зазначає необхідність підготовки і ухвалення відповідних змін до законодавства.

http://www.president.gov.ua/news/vidpovidalnist-za-pidkup-viborciv-neobhidno-posiliti-shob-za-50270

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської транснаціональної програми».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-shvaliv-ratifikaciyu-ugodi-pro-finansuvannya-dunaj-50274

Президент Петро Порошенко заслухає доповідь силових відомств у зв'язку ситуацією, що склалась через вибухи на складах боєприпасів поблизу м. Ічня Чернігівської області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zasluhaye-dopovid-silovikiv-u-zvyazku-z-situaciyey-50278

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.