05.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко в інтерв'ю італійській газеті La Repubblica підкреслив, що Україна захищає не лише свою незалежність і територіальну цілісність, а й цінності демократії та свободи в усій Європі. «Я б хотів повезти Сальвіні (міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні – ред.) на Донбас, щоб показати йому школи та ринки після російських бомбардувань. Загиблих дітей, а також дітей-сиріт, військових вдів та зруйновані міста, і я впевнений, що тоді він би зрозумів наскільки потрібні санкції проти Москви», - також додав Президент.

http://www.president.gov.ua/news/na-donbasi-mi-zahishayemo-ne-lishe-nash-suverenitet-mi-stoyi-50166

Президент зазначив, що нині Україна протистоїть агресії Росії на сході, країна-агресор незаконно анексувала частину нашої території на Донбасі та Крим, велика кількість українських громадян постраждала від агресивних дій цієї країни. Глава держави подякував представникам баптистських церков за молитву за мир в Україні. «Ми потребуємо цієї молитви», - зазначив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-predstavnikami-radi-yevropejskoy-50170

Президент Петро Порошенко вітає ухвалення Верховною Радою України в першому читанні законопроекту «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та переконаний, що новий закон сприятиме європейським стандартам ставлення до прав меншин, національній єдності держави, об'єднуватиме суспільство та зміцнюватиме українську політичну націю. Про це Президент сказав на зустрічі з освітянами з нагоди Дня працівників освіти.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vitaye-uhvalennya-v-pershomu-chitanni-zakonoproekt-50174

«Нашу європейськість нам доводиться захищати і платити високу ціну. Україна вже, нарешті, має армію, вперше з часів нашої незалежності, армію, яка здатна зупинити агресора», - наголосив Президент Петро Порошенко на зустрічі з освітянами з нагоди Дня працівників освіти.

http://www.president.gov.ua/news/nashu-yevropejskist-nam-dovoditsya-zahishati-i-ukrayina-maye-50178

«Ключ від європейського майбутнього – це не лише реформування економіки, правової, політичної системи, питання децентралізації. І надзвичайно важливим компонентом є освіта», - сказав Президент на зустрічі з освітянами з нагоди Дня працівників освіти.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nova-ukrayinska-shkola-klyuch-vid-yevropejskogo-ma-50182

«У новому Законі про освіту закріплені імперативні гарантії навчання дітей та молоді з особливими освітніми потребами нарівні з іншими учнями в інклюзивному освітньому середовищі», - сказав Президент Петро Порошенко під час час зустрічі з працівниками освіти.

http://www.president.gov.ua/news/yak-derzhava-stavitsya-do-lyudej-z-osoblivimi-potrebami-nast-50186

Під час зустрічі з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівника освіти Президент Петро Порошенко вручив освітянам державні нагороди. «Найщиріші вітання з вашим професійним святом. Вдячність, яку я хочу висловити вам, а у ваших особах і всім вітчизняним українським освітянам, за бездоганне виконання найвідповідальнішої місії. Ця місія є виховання молодого покоління. Виховання майбутніх українців, які виросли, виховувалися за часів незалежної України і точно, я в цьому абсолютно переконаний, житимуть в Україні як члені Європейського Союзу», - звернувся до присутніх Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/naperedodni-dnya-pracivnika-osviti-prezident-vruchiv-derzhav-50190

«Ми отримали дуже важливу новину. Сенат Сполучених Штатів Америки прийняв надзвичайно важливу двопартійну резолюцію, якою визнає трагедію Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу»,  - сказав Петро Порошенко під час зустрічі з Міністром закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мирославом Лайчаком.

http://www.president.gov.ua/news/ce-nalezhna-reakciya-na-genocid-zdijsnenij-radyanskim-rezhim-50194

Президент Петро Порошенко звернувся до Кабінету Міністрів щодо негайної організації надання гуманітарної допомоги Індонезії. «Українська допомога продуктами харчування, ліками може врятувати життя. Це позиція справжнього друга і партнера. І ми завжди відкликаємось на подібні заходи», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zvernuvsya-do-uryadu-nadati-gumanitarnu-dopomogu-i-50198

Президент Петро Порошенко прийняв Міністра закордонних справ та з європейських питань Словацької Республіки Мирослава Лайчака. Сторони обмінялися думками з важливих питань двосторонніх відносин та міжнародного порядку денного.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prijnyav-ministra-zakordonnih-sprav-slovackoyi-res-50202

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.