14.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Закликаю всіх небайдужих: давайте всією громадою станемо до подячної молитви за автокефалію для нашої Церкви. Пропоную зібратися на історичному Софійському майдані 14 жовтня о 9.30 ранку», - зазначив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-ukrayinciv-zibratis-na-sofijskomu-majdani-50410

У рамках робочої поїздки до Херсонської області Президент Петро Порошенко взяв участь в «Естафеті морських поколінь» з нагоди посвяти в курсанти Херсонської державної морської академії поповнення 2018 року.

http://www.president.gov.ua/news/vihovanci-hersonskoyi-derzhavnoyi-morskoyi-akademiyi-ye-nadi-50414

«Нашу європейськість українцям доводиться захищати високою ціною. Україна вже, нарешті, має армію, яка здатна зупинити агресора», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на церемонії посвяти в курсанти Херсонської державної морської академії поповнення 2018 року, в ході робочої поїздки на Херсонщину.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nasha-armiya-zdatna-zupiniti-agresora-i-ye-klyucho-50418

«Чотири роки тому український народ здійснив цивілізаційний вибір на користь європейського майбутнього, а декілька тижнів тому українська Верховна Рада підтримала пропозиції Президента щодо змін до Конституції щодо закріплення в Конституції європейського і євроатлантичного вибору українського народу», - нагадав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-spodivayetsya-sho-zmini-do-konstituciyi-yaki-zakri-50422

Президент Петро Порошенко особливо наголошує на важливості утворення єдиної помісної православної української церкви, яка є одним із значущих елементів державотворення. «Одним із важливих елементів державотворення є наша українська помісна православна церква», - сказав Петро Порошенко під час виступу на урочистій посвяті курсантів Херсонської морської академії поповнення 2018 року.

http://www.president.gov.ua/news/arhiyepiskop-simferopolskij-i-krimskij-podyakuvav-prezidentu-50426

Президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки на Херсонщину вручив нагороди переможцям обласного турніру з футболу серед дитячо-юнацьких команд і обласного турніру між командами із учасників АТО, присвяченого Дню захисника України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-nagorodi-peremozhcyam-futbolnogo-turniru-s-50430

«Впевнений у Ваших силах. Хочу наголосити, що я як Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України повністю довіряю Вам. Ви така людина, з якою будь-хто із тут присутніх точно пішов би у розвідку не замислюючись. Вітаю Вас, Степане Тимофійовичу, з новим, вже цивільним  етапом у Вашому житті. Завершилася Ваша високодостойна служба в армії, але триває Ваше служіння Україні», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/zavershilasya-vasha-visokodostojna-sluzhba-v-armiyi-ale-triv-50434

Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами військовослужбовців. Глава держави підписав Указ про нагородження військових за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-visokimi-derzhavnimi-nagorodami-vijskov-50438

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.