13.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко на Хмельниччині зустрівся з ветераном АТО Олександром Дарморосом та його бойовими побратимами. "Український народ пам'ятає той подвиг, який ви робите і робили для нашої держави», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/vashim-prikladom-mi-vihovuyemo-nove-pokolinnya-ukrayinskih-v-50370

Реалізація Закону сприятиме підвищенню рівня правового захисту військовослужбовців-жінок, сприятиме збільшенню кількості жінок на військовій службі, зокрема на вищих військових посадах.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-zabezpechennya-rivnih-prav-i-50374

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко в рамках робочої поїздки до Запорізької та Донецької областей відвідав військовий полігон, де проінспектував хід комплексних тактичних навчань різнорідних військових сил по обороні ділянки морського узбережжя, які покликані перевірити готовність української армії та інших військових формувань до відсічі можливої російської агресії з морського напрямку на Азові.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pereviriv-gotovnist-vijsk-do-vidsichi-mozhlivoyi-r-50378

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко вручив високі державній нагороди за особисту мужність, самовіддані дії і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету  та  територіальної  цілісності України українським військовим. Глава держави відвідав позиції Збройних Сил «на нулі» та вручив семи військовослужбовцям ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, чотирьом – ордени «За мужність» ІІІ ступеня, та одному – медаль «За військову службу Україні». Петро Порошенко подякував військовим за службу на передовій: «Вітаю всіх нагороджених, дякую за бездоганну службу у дуже непрості часи для нашої Батьківщини».

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vidvidav-peredovi-poziciyi-zbrojnih-sil-ta-vr-50382

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вітання «Слава Україні! - Героям слава!».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-zaprovadzhennya-novogo-vijskovo-50386

«Попереду на вас чекає не лише оволодіння військовою справою, отримання нових знань, але й точно вірні друзі, дружбу з якими ви пронесете через все життя. Бо товариші по службі – це є дещо надзвичайно важливе. Я це вам кажу як людина, яка свого часу була призвана», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prizovnikam-zbrojnih-sil-vashe-zavdannya-navchitis-50390

«Як Президент та Верховний Головнокомандувач ЗСУ поділяю думку більшості громадян, більше 60% відсотків, які висловлюються за політико-дипломатичне врегулювання. Звільнення Донбасу політико-дипломатичним шляхом. Це і є моя стратегія боротьби за мир і деокупацію», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-politiko-diplomatichna-strategiya-zaporuka-po-50394

«Масштаби роботи військових медиків – вражають. Від початку російської агресії, хочу наголосити, більше одинадцяти тисяч поранених українських воїнів отримали медичну допомогу у лікувальних закладах Міноборони», - наголосив Глава держави та привітав присутніх із Днем захисника України.

http://www.president.gov.ua/news/mi-vidnovili-infrastrukturu-vijskovoyi-medicini-i-adaptuyemo-50398

12 жовтня дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь в урочистому заході до Дня захисника України «Запроси мене з війни». Це соціальний проект, який ініційований Міністерством інформаційної політики для популяризації Збройних сил України та психологічної реабілітації українських воїнів.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vidvidala-unikalnij-proekt-do-dnya-zahisni-50402

Предстоятель Української автокефальної православної церкви Митрополит Макарій під час зустрічі з Президентом Петром Порошенком відзначив вирішальну роль Глави держави у процесі отримання автокефалії українською православною церквою.

http://www.president.gov.ua/news/rishennya-sinodu-vselenskogo-patriarhatu-pro-avtokefaliyu-uk-50406

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.