18.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Ратифікація Фінансової угоди є необхідною передумовою для набуття нею чинності та залучення кредитних коштів Європейського інвестиційного банку у розмірі 150 млн євро, що будуть спрямовані на будівництво другої колії, електрифікацію та модернізацію систем сигналізації і зв'язку на напрямку Долинська - Миколаїв - Колосівка.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-shvaliv-ratifikaciyu-finansovoyi-ugodi-mizh-ukrayi-50534

Закон спрямований на посилення соціального захисту дітей журналістів, які загинули під час виконання службових обов'язків; дітей, одному з батьків яких встановлено інвалідність І або II групи.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-rozshirennya-kategorij-ditej-50538

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Головою Парламентської Асамблеї НАТО Расою Юкнявічене. Глава держави висловив вдячність Парламентській асамблеї НАТО за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та рішуче засудження російської агресії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-golovoyu-parlamentskoyi-50542

Дружина Президента України відвідала Луганську область із робочою поїдкою. У ході візиту Марина Порошенко та  голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз підписали Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

http://www.president.gov.ua/news/luganska-oblast-doluchilasya-do-proektu-marini-poroshenko-po-50546

«Чому для нас це так важливо? Тому, що це є українські громадяни. І звичайно, що коли гинуть українські громадяни, де б це не відбувалося – це трагедія» сказав Петро Порошенко. Президент висловив співчуття українцям, які втратили дітей та близьких.

http://www.president.gov.ua/news/genprokuratura-porushila-spravu-u-zvyazku-z-teraktom-u-kerch-50550

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів телефонну розмову з керівником Адміністрації Президента Республіки Казахстан Асетом Ісекешевим та прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Казахастан в Україні Самата Ордабаєва.

http://www.president.gov.ua/news/glava-administraciyi-prezidenta-ukrayini-proviv-telefonnu-ro-50554

«Я ініціював цю зустріч для того, що подякувати нашій парламентській делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи за перемогу. Я думаю, що це є дуже вдалий приклад, коли всі політичні сили, або абсолютна більшість політичних сил консолідуються під час перебування у міжнародних політичних організаціях, таких як Парламентська асамблея Ради Європи, консолідуються навколо національних інтересів України»,  - сказав Петро Порошенко українським парламентарям.

http://www.president.gov.ua/news/ce-duzhe-vdalij-priklad-konsolidaciyi-navkolo-nacionalnih-in-50558

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.