06.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко у Одесі зустрівся з Прем'єр-міністром Болгарії Бойко Борисовим. Глава держави відзначив високий рівень співпраці між двома країнами і виконання домовленостей, досягнутих в травні цього року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-u-odesi-zustrivsya-z-premyer-ministrom-bo-50210

Президент Петро Порошенко разом з Прем'єр-міністром Республіки Болгарія Бойко Борисовим ознайомилися з ходом ремонтних робіт траси М-15 Одеса-Рені та будівництва мостового переходу за маршрутом Україна – Румунія – Болгарія – Туреччина.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-z-premyer-ministrom-bolgariyi-oznajomilis-50214

Президент України Петро Порошенко наголошує на пріоритетності політики захисту прав національних меншин в Україні. Про це Президент сказав під час урочистостей з нагоди 160-ліття заснування Болградської гімназії ім.Г.С.Раковського. Разом з Главою держави у заходах взяв участь Прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов.

http://www.president.gov.ua/news/zahist-nacionalnih-menshin-ye-nashim-prioritetom-prezident-u-50218

У ході робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко разом з Прем'єр-міністром Болгарії Бойко Борисовим відвідали Болградську гімназію ім.Г.С.Раковського, де взяли участь у заходах з нагоди 160-річчя заснування цього навчального закладу.

http://www.president.gov.ua/news/tut-vi-vchite-buti-spravzhnim-patriotom-spravzhnim-gromadyan-50222

4 жовтня Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба з метою моніторингу відвідав Волинську область. Під час робочої поїздки Уповноважений провів зустріч з Головою Обласної державної адміністрації Олександром Савченком, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та головами районних державних адміністрацій.

http://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-ukrayini-z-prav-ditini-mikola-kule-50230

Президент Петро Порошенко повідомив, що підпише ухвалений Парламентом закон «Про внесення змін до статутів Збройних Сил України», яким встановлюється нове вітання у Збройних Силах України «Слава Україні! – Героям слава!». Про це Глава держави сказав на церемонії відкриття після реконструкції нового Пам'ятника учасникам бойових дій у місті Болград в рамках робочої поїздки до Одеської області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpishe-zakon-sho-zaprovadzhuye-nove-vijskove-vit-50234

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області, в місті Болград взяв участь в церемонії відкриття оновленого Меморіалу Слави – пам'ятника учасникам бойових дій. Пам'ятник споруджено для увічнення пам'яті загиблих воїнів у Другій світовій війні та в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

http://www.president.gov.ua/news/mi-zavzhdi-pamyatatimemo-tih-hto-viddav-zhittya-za-mir-demok-50238

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Дніпропетровську область із робочою поїздкою. Перша леді взяла участь у відкритті Петриківського інклюзивно-ресурсного центру, створеного в рамках реформи інклюзивної освіти, яку реалізує Фонд Порошенка у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vidkrila-novij-petrikivskij-inklyuzivno-re-50242

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості забезпечення якісними медичними послугами кожного українця, незалежно від місцевості в якій проживають люди. «Саме тому реформа сільської медицини – була тою реформою, яку я розпочав», - сказав Глава держави під час спілкування з персоналом Болградської центральної районної лікарні, яку відвідав в рамках робочої поїздки до Одеської області.

http://www.president.gov.ua/news/vazhlivo-shob-i-u-najviddalenishomu-kutochku-ukrayini-lyudi-50246

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.