17.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Екзархи Вселенського Патріарха в Україні відзначили провідну роль Президента Петра Порошенка у процесі об'єднання православних християн та створенні єдиної помісної православної церкви. «Ваше ім'я золотими літерами вписане з іменами правителів Київської Русі, Київської держави, Вашими попередниками – святим рівноапостольним князем Володимиром , Ярославом Мудрим – в історію України. Які багато зробили для духовного розквіту свого народу», - сказав епископ Іларіон.

http://www.president.gov.ua/news/patriarh-varfolomij-podyakuvav-prezidentu-za-zusillya-u-obye-50490

«В той же час з очевидної подачі Кремля, керівництва країни-агресора, повністю від нього залежне російське церковне начальство заявило про розрив євхаристійного спілкування з Константинопольською Матір'ю-Церквою. Впевнений, що така реакція духовної і світської російської влади і повністю залежним від російської влади церковним керівництвом лише підтверджує, що ми з вами на правильному шляху», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/reakciya-rosijskoyi-duhovnoyi-i-svitskoyi-vladi-svidchit-sho-50494

В рамках робочої поїздки до Львівської області Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко взяв участь у заходах до Дня бійця територіальної оборони, які відбулися у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-verhovnij-golovnokomanduvach-zsu-na-lvivshini-ozna-50498

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області наголосив, що в державному бюджеті мають бути обов'язково передбачені кошти на виплату компенсацій пенсіонерам, які отримують пенсії менше прожиткового мінімуму. «Ми домовились про те, що ми зробимо кроки для того, щоб підтримати тих, хто отримує пенсії нижче прожиткового мінімуму», - сказав Президент під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-potribno-zrobiti-kroki-dlya-pidtrimki-nezahishenih-50502

Глава держави нагадав, що рік тому було продемонстровано макети, а вже нині є можливість оглянути перші гуртожитки. «Ми домовилися, що казармами не будемо їх називати. Бо це не казарми. На сьогоднішній день, коли ти заходиш в кімнату, в кімнаті, в блоці є можливість прийняти душ, є санвузол і нормальні умови, коли по два-три бійця будуть в кімнаті. Вони мають можливість нормально відпочити і підготуватися до наступного дня. І ти не маєш жодних проблем, крім концентруватися на військовому навчанні», - підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-lvivshini-oglyanuv-novi-gurtozhitki-dlya-vijsko-50506

«При будівництві 16 гуртожитків Міністерство оборони вимушено було розірвати контракти у зв'язку з тим, що нечисті на руку ділки намагалися або підвищити ціни, або вкрасти гроші. Тим підрядникам, хто заважає нам реалізовувати програму соціального захисту військовослужбовців, хто зриває тендери, хто краде попередню оплату, хто намагається зірвати терміни виконання підрядних робіт, щоб правоохоронні органи надали максимальну допомогу Міністерству оборони в боротьбі з тими, хто краде державні гроші або недобросовісно виконує свої обов'язки. З армією жартувати ми не допустимо», - звернувся Глава держави до правоохоронних органів.

http://www.president.gov.ua/news/pravoohoronni-organi-mayut-dopomogti-u-borotbi-z-nechesnimi-50510

Президент Петро Порошенко під час наради з питань стану реалізації програми будівництва житла для військовослужбовців розповів, що в ході робочої поїздки на Львівщину відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки, де ознайомився з ходом навчань територіальної оборони. Він додав, що разом з військовослужбовцями пообідав. «Всі мають відмітити якість і ефективність використання нової системи харчування», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pro-novu-sistemu-harchuvannya-v-armiyi-nadzvi-50514

Президент Петро Порошенко під час наради з питань стану реалізації програми будівництва житла для військовослужбовців на Львівщині наголосив, що має бути чітко передбачено, що службове житло не можна приватизувати, водночас необхідно розробити фінансовий механізм із забезпечення військових, які прослужили більш 25 років, особистим житлом.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zhitlo-dlya-vijskovosluzhbovciv-maye-buti-chi-50518

«І після того, як на Раді безпеки РФ було прийнято рішення щодо захисту, звертаю увагу, російської православної церкви в Україні… Що я розглядаю як безпосереднє втручання у внутрішні справи України, і є елементом гібридної агресії.  І ми чітко розуміємо ті загрози, які є у зв'язку з цим. Синод російської церкви прийняв рішення про припинення євхаристичного діалогу зі Вселенським Патріархатом», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ce-bezposerednye-vtruchannya-u-vnutrishni-spravi-i-element-g-50522

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Львівщину відвідав Військово-медичний клінічний центр Західного регіону та поспілкувався із пораненими військовослужбовцями, які проходять лікування.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-lvivshini-oznajomivsya-z-robotoyu-vijskovo-medi-50530

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.