27.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Це є кордон дружби, і ні в якому разі не маємо допустити, щоб для України з території Білорусі була будь-яка загроза. Ми не чекаємо, знаємо, що цього не буде і звичайно ми не хочемо, щоб Росія використала Білорусь для того, щоб зайти нам у фланг», - сказав Глава держави, додавши, що «кордон є для нас дуже важливим».

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinsko-biloruskij-kordon-ce-kordon-druzhbi-i-v-zhodnomu-50618

У Гомелі відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка та Президента Білорусі Олександра Лукашенка у форматі «віч-на-віч».

http://www.president.gov.ua/news/vidbulasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-bilorusi-u-gomel-50622

В ході робочого візиту Президента України Петра Порошенка до Білорусі було підписано низку двосторонніх документів про співпрацю між Україною та Республікою Білорусь.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-bilorus-pidpisali-nizku-dvostoronnih-dokumentiv-50626

Президент Петро Порошенко закликав Російську Федерацію вивести війська з окупованої частини українського Донбасу. «Приберіть свої війська, Росія, з нашої території», - наголосив Глава держави на Першому форумі регіонів України та Білорусі під час робочого візиту до Республіки Білорусь.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zaklikav-rosiyu-vivesti-svoyi-vijska-z-do-50630

Президент Петро Порошенко підкреслює, що Україна розглядає торговельно-економічне співробітництво з Республікою Білорусь одним із пріоритетів. «Я впевнений, що ми могли б з легкістю подвоїти наш товарообіг. І цифра 10 млрд доларів є цілком реальною», - сказав Петро Порошенко під час участі у Першому форумі регіонів у Гомелі в рамках робочого візиту до Білорусі.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-bilorus-mozhut-zbilshiti-tovaroobig-do-10-mlrd-d-50634

«Саме такі заходи як цей форум дозволяють говорити, що кордон між нашими країнами був, є і точно буде лінією миру, лінією дружби, яка посилює довіру і співробітництво між нашими державами», - наголосив Глава держави під час Першого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у Гомелі.

http://www.president.gov.ua/news/kordon-mizh-ukrayinoyu-i-bilorussyu-ye-liniyeyu-miru-sho-pos-50638

Президент Петро Порошенко привітав рішення про створення спільної українсько-білоруської робочої групи з питань міжрегіонального співробітництва, основним завданням якої стане подальший ефективний розвиток співпраці між регіонами двох країн.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-pershomu-forumi-regioniv-u-gomeli-mozhemo-govor-50642

«Зараз Україна є країною можливостей для іноземних інвесторів та компаній. Дослідження, проведене виданням «Інституційний інвестор» показувало, що у 2018 році Україна буде першою країною у світі серед ринків, що розвиваються, для інвесторів», - зазначив Президент Петро Порошенко під час участі у Першому форумі регіонів у Гомелі в рамках робочого візиту до Білорусі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaprosiv-biloruskih-investoriv-vzyati-uchast-u-pri-50646

Дружина Президента України відвідала Чернігівську область із робочою поїздкою. У ході візиту Марина Порошенко ознайомилася з навчальним процесом в інклюзивному класі Чернігівської загальноосвітньої школи № 27 та оглянула сучасну шкільну Медіатеку, яка створена за типовим проектом Фонду Порошенка.

http://www.president.gov.ua/news/u-chernigovi-marina-poroshenko-prezentuvala-proekti-buti-bat-50654

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.