12.10.18

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Хмельницької області Глава держави відвідав Об'єднаний операційний центр сил багатонаціональних навчань «Чисте небо – 2018» (Clear Sky – 2018), в яких беруть участь українські військові та військові країн-членів НАТО.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-bagatonacionalni-navchannya-chiste-nebo-2018-ce-na-50318

Водночас Петро Порошенко висловив переконання, що лише кадровими висновками проблему не вирішиш і необхідно приймати системні рішення.  

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zayavlyaye-sho-budut-prijnyati-kadrovi-rishennya-u-50326

Глава держави наголосив, що завдяки концентрації зусиль, цілеспрямованій і наполегливій роботі працівників підприємств ОПК лише у поточному році поставлено у війська близько 1900 одиниць нового або модернізованого озброєння та військової техніки - бронетанкової, морської, авіаційної.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-armiya-prodovzhuye-gliboku-modernizaciyu-ozbroyen-50330

Президент Петро Порошенко наголошує на потребі у подальшому збільшенні грошового забезпечення українських воїнів. «Хочу наголосити, що Рада національної безпеки і оборони України при затвердженні військового бюджету на 2019 рік підтримала мою пропозицію збільшити грошове забезпечення українських воїнів на 35-37%. Я впевнений, що треба продовжувати цю лінію і в подальшому», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/groshove-zabezpechennya-ukrayinskih-vijskovih-treba-zbilshuv-50334

«Подільськ, Миколаїв, Дачне, Очаків, Броди, Старичі, Мирне, Новоград-Волинський, Конотоп, Гончарівське, Бердичів, Кременчук, Житомир, Десна, полігон «Широкий лан» та багато-багато інших місць... Одночасно розпочато будівництво 184 гуртожитків для 23 тисяч українських військовослужбовців-контрактників», - констатував Президент.

http://www.president.gov.ua/news/v-ukrayinskij-armiyi-takoyi-masshtabnoyi-zhitlovoyi-programi-50338

Президент, Верховний головнокомандувач ЗСУ Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницької області проінспектував хід будівництва сучасного арсеналу для зберігання боєприпасів. Президент зазначив, що на його території буде введено вісім сховищ закритого типу, які дозволять розміщувати та надійно зберігати значну кількість боєприпасів для української армії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-v-najkorotshi-termini-zaprovaditi-sistemi-50342

Автокефалія – частина нашої державницької проєвропейської та проукраїнської стратегії, яку ми послідовно втілюємо в життя протягом останніх чотирьох років і, наголошую, будемо впроваджувати й надалі. Це основа нашого власного шляху розвитку, розвитку держави Україна і розвитку української нації.

http://www.president.gov.ua/news/zayava-prezidenta-ukrayini-u-zvyazku-iz-rishennyam-sinodu-vs-50346

Президент Петро Порошенко повідомив про те, що Священний Синод ухвалив рішення про надання Томосу про автокефалію Української Помісної Православної Церкви.

http://www.president.gov.ua/news/rishennya-pro-nadannya-avtokefaliyi-vzhe-prijnyate-prezident-50350

«Питання Томосу та автокефалії виходить далеко за межі церковного життя. Тому до нього долучилася держава. Це є питання нашої незалежності. Це – питання нашої національної безпеки. Це – питання нашої державності. Це – питання всієї світової геополітики», - підкреслив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-tomos-faktichno-she-odin-akt-progoloshennya-nezale-50354

Президент подякував кожному, хто боровся і підтримував створення єдиної помісної Української Православної Церкви і надання Українській Церкві Автокефалії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-podyakuvav-usim-hto-virit-i-molitsya-za-yedinu-pom-50358

«Українська влада гарантує повне дотримання релігійної свободи для вірних усіх конфесій. У нас не було, нема і не буде державної церкви.  І в освячену Томосом православну церкву теж ніхто нікого не «запрошуватиме» силоміць», - сказав Глава держави під час заяви у зв'язку із рішенням Синоду Вселенського Патріархату

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-vlada-garantuye-povne-dotrimannya-religijnoyi-svo-50362

«Я хочу Вам особисто подякувати, тому що завдяки Вашій наполегливості, завдяки Вашій мудрості ми досягли цього. Бо і попередні президенти також працювали, але не досягли. А Ви досягли цієї нашої загальної мети», - підкреслив Філарет.

http://www.president.gov.ua/news/patriarh-filaret-osobisto-privitav-prezidenta-z-rishennyam-s-50366

Відео

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.