09.02.18

Президент: Австрія є одним з найбільших інвесторів у розвиток української економіки

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Австрія є одним із лідерів інвестування в Україну і посідає шосте місце серед держав, що вкладають в розвиток нашої економіки. На цьому Президент України Петро Порошенко наголосив під час спільної прес-конференції з Федеральним Президентом Австрійської Республіки Александером Ван дер Белленом, яка відбулася по завершенні двосторонніх перемовин.
Президент України Петро Порошенко, під час робочого візиту до Австрії, обговорив з Федеральним Президентом Республіки Австрія Александером Ван дер Белленом ситуацію на Сході нашої держави та подякував Австрії за допомогу, яка надається нашій державі.
Україна та Австрія мають на меті продовжувати та розвивати двостороннє співробітництво. Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ по завершенні перемовин з Федеральним Президентом Австрійської Республіки Александером Ван дер Белленом.
«Проект «Північний потік – 2» значною мірою є проектом політичним, який немає економічного сенсу. Ми впевнені в тому, що буде достатньо сил для того, щоб забезпечити єдність Європейського Союзу і знайти такі позиції, які дозволять зробити економіку Євросоюзу більш конкурентоздатною», - наголосив Глава Української держави.
«Я впевнений в тому, що ця місія може виступати твердим гарантом режиму припинення вогню, роззброєння незаконних збройних формувань, стимулювати вивід російських військ з окупованої території і забезпечити надійне закриття кордону неконтрольованої ділянки між Україною і Росією для того, щоби не допустити нової інфільтрації російських військ, російського озброєння і щоб ми, нарешті, після імплементації безпекового пакету, могли б прийти до етапу політичного врегулювання», - сказав Глава держави під час заяви для ЗМІ по завершенні зустрічі з Федеральним канцлером Австрійської Республіки.
«Ми обговорили нашу подальшу економічну, політичну, культурну і соціальну співпрацю», - зазначив Глава Української держави під час спільної прес-конференції з Федеральним канцлером Австрії.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Головою Національної Ради Республіки Австрія Вольфгангом Соботкою. Співрозмовники відзначили важливість зміцнення міжпарламентського діалогу між двома країнами.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.