13.02.18

Росія в будь-який момент може загострити ситуацію в Україні – Президент в інтерв'ю німецькому виданню Bild

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«У Путіна в Україні стільки армії, що він у будь-який момент може сприяти загостренню становища, якщо йому заманеться. Я одного разу розповідав канцлеру Меркель: Ви можете собі уявити, що на Сході Україні наразі перебуває більше танків, аніж є в наявності у Бундесверу? На цій невеликій території розташовано 600 танків», - сказав Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю австрійському тижневику «Профіль» розповів про нещодавно ухвалений Верховною Радою Закон про реінтеграцію Донбасу, в якому на законодавчому рівні затверджується поняття російської агресії, та підкреслив важливість процесу звільнення українських заручників.
Під час зустрічі було презентовано результати впровадження Програми Східного Партнерства «Національні меншини і етнополітичні питання: Білорусь - Молдова - Україна» та рекомендації Європейського центру з питань меншин для сприяння міжкультурному діалогу в Україні, доповіді про європейський досвід у цій сфері, зокрема, приклади Німеччини і Данії, а також обговорено ситуацію та можливості українського етнополітичного простору.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.