16.02.18

Президент: Сподіваюсь, що міжнародний конкурс визначить гідний проект Меморіалу Героїв Небесної Сотні, який відтворить сутність і душу тих подій

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Я від щирого серця зичу плідної та успішної роботи членам журі та всім, хто долучений до цього процесу. Звичайно, як громадянин я чекаю з великим нетерпінням на переможця проекту, бо з першого до останнього дня я також був тут на Майдані. І чекаю, що це мене також зачепить за душу», - сказав Петро Порошенко.
«Меморіальний комплекс – це надзвичайно важливий мінімум з того, чим ми маємо вшанувати їхню світлу пам'ять. Нова європейська країна – от головний пам'ятник Героям Небесної Сотні. Головне і найвеличніше, чого вони очікують на небесах від нас з вами, і від влади, і від людей – тих, хто залишився доробляти їхню справу на землі», - наголосив Глава держави під час виступу на презентації проектів міжнародного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
Звільнення українських заручників та введення миротворців на окуповану частину Донбасу. Такі теми обговорювались під час телефонної розмови Президента Петра Порошенка з Президентом РФ.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.