15.02.18

Ваше військове братерство служить яскравим прикладом для теперішнього покоління захисників України – Президент зустрівся з воїнами-афганцями

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистому зібранні присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди відзначення 29-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан, яке відбулося в Центральному будинку офіцерів.
Українські воїни-афганці з першого дня вийшли на Майдан, протестуючи разом з українським народом протисвавілля режиму, першими у найтяжчі місяці війни стали на захист України від російської агресії. І по нині перебувають на передньому краї боротьби з агресором. Про це сказав Президент Петро Порошенко на урочистому зібранні, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди відзначення 29-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.
Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Закарпатську область із робочим візитом. Перша леді разом зі школярами Закарпаття, чиї батьки захищають нашу державу на Сході, заповнили сторінки всеукраїнського проекту «Книга Миру». Закарпаття стало дев'ятнадцятою областю, яка долучилася до «дитячої молитви за мир в Україні».
У рамках візиту у Закарпатську область дружина Президента Марина Порошенко оглянула Невицький замок – пам'ятку середньовічної замкової архітектури. Очільник Закарпаття Геннадій Москаль презентував проект реставрації цього об'єкту культурно-історичної спадщини.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.