24.02.18

Президент прийняв вірчі грамоти у Послів Республіки Гватемала, Республіки Чилі та Ісламської Республіки Мавританія

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у Послів іноземних держав (за сумісництвом): Республіки Гватемала – Хосе Франсіско Калі Тсая, Республіки Чилі – Хуліо Браво, Ісламської Республіки Мавританія – Мухамеда Махмуда Брахім Хліля.
Петро Порошенко підкреслив важливість і символічність сьогоднішнього підписання угод про співпрацю. «Я вважаю, що через той факт, що багато років українська залізниця була недофінансована, фактично сьогодні це стало потужним стримуючим фактором розвитку економіки держави», - сказав він.
«Впевнений в тому, що це лише перший крок. Репутація компанії General Electric дуже висока і вона приходить в ті країни, де вона впевнена, що толерантність до корупції нульова. Вона приходить в ті країни, в перспективу і розвиток яких вона вірить. І сьогоднішнє підписання нашого контракту – це дуже важливий знак довіри до України і віри у її майбутнє», - підкреслив Петро Порошенко перед підписанням угод, що передбачають створення довгострокового партнерства між ПАТ «Укрзалізниця» та General Electric з метою оновлення парку локомотивів, сума якого складає 1 млрд доларів США.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.