22.02.18

Президент України прийняв Міністра закордонних справ Данії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко зустрівся з Міністром закордонних справ Данії Андерсом Самуельсеном. Президент України та Глава зовнішньополітичного відомства Данії обговорили безпекову ситуацію на Донбасі, імплементацію Мінських домовленостей, а також питання звільнення українських заручників та українських політичних в'язнів.
Президент Петро Порошенко взяв участь у судовому засіданні із розгляду кримінального провадження щодо звинувачень у державній зраді колишнього президента Януковича. Зокрема, Глава держави поінформував суд про обставини його поїздки на територію АР Крим у лютому 2014 року та події, свідком яких він був на той час.
Президент Петро Порошенко представив новопризначеного Генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» Павла Букіна та висловив сподівання, що новим керівництвом будуть реалізовані поставлені завдання, які є надзвичайно відповідальними і є питаннями національної безпеки, виконано державне оборонне замовлення, розроблено та втілено стратегію розвитку оборонного комплексу, вирішені питання корпоратизації.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із заступником Державного секретаря США Джоном Саліваном.
Президент Петро Порошенко подякував представнику США Ентоні Тетеру, який увійшов до складу Наглядової ради «Укроборонпрому». «Це символ ефективної співпраці між українськими і американськими партнерами», - зазначив Глава держави, додавши, що це буде сприяти прозорості, відкритості та ефективності відомства. 
У Міжнародний день рідної мови дружина Президента України Марина Порошенко здійснила робочий візит до Волинської області. Перша леді відвідала Волинський обласний ліцей імені Героїв Небесної Сотні, у якому презентувала національний проект «Книга Миру». Волинь стала двадцятим регіоном, школярі якого долучилися до створення фотолітопису мирного життя України очима дітей.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.