20.02.18

Марина Порошенко відвідала Міжнародний форум Британської Ради «Unlimited: Мистецтво без меж»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

19 лютого дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у відкритті дводенного міжнародного форуму «Unlimited: Мистецтво без меж», який проходив у Театрі на Подолі за ініціативи Британської Ради та у співпраці з Благодійним Фондом Порошенка. Серед учасників заходу – 200 делегатів з України, Великобританії, Грузії, Вірменії та Азербайджану – митці, менеджери, продюсери, керівники мистецьких інституцій, хореографи, режисери та представники влади.
«Інтереси України мають належним чином бути захищені в міжнародному суді Організації Об'єднаних Націй», - підкреслив Глава держави та підписав Розпорядження щодо представництва України в розгляді питання в Міжнародному арбітражному суді щодо порушення Конвенції ООН з морського права 1982 року. Відповідно до цього документу захищати інтереси нашої країни буде заступник Міністра закордонних справ України Олена Зеркаль.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до пункту 62 Розділ V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо спорудження меморіально-музейного комплексу Героїв Небесної Сотні».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.