18.02.18

Президент України провів зустріч з Міністром оборони США

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках участі в Мюнхенській конференції з питань безпеки, Президент України Петро Порошенко провів зустрічі з Міністром оборони США Джеймсом Меттісом.
У рамках участі у Мюнхенській безпековій конференції Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером.
Президент України Петро Порошенко у Мюнхені під час безпекової конференції провів зустріч з Прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей. 
Під час Мюнхенської безпекової конференції Президент України Петро Порошенко провів зустріч із делегацію Конгресу США.
У Мюнхені Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.
У рамках участі у Мюнхенській конференції з безпеки Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Прем'єр-міністром Республіки Польща Матеушем Моравецьким.
Президент Петро Порошенко переконаний, що для запровадження повномасштабної місії миротворців ООН, яка забезпечить повернення окупованих територій під український суверенітет, потрібно дотиснути Росію. Розуміння необхідності такої місії у ключових міжнародних партнерів є, наголошує Глава держави.
«Робота проведена дуже велика. НАК «Нафтогаз» найняв радника, який готує пропозицію щодо управління газотранспортною системою України у повній відповідності до міжнародних правил, прозоро», - наголосив Президент Петро Порошенко. 
«Ми проговорили, і я отримав повну підтримку законопроекту про національну безпеку, законопроекту по реформам, який є у складі нашого плану щодо НАТО», - повідомив Президент про свою зустріч з Міністром оборони США та додав, що були проговорені конкретні кроки та досягнуто домовленостей щодо подальшої активізації співпраці з Північноатлантичним Альянсом.
«Ми тут, ми українці говоримо одним голосом на Мюнхенській конференції з безпеки. Тому,що нам потрібно мати єдність, коли є російська агресія проти незалежної України. Ми маємо захищати нашу свободу, демократію, нашу суверенність та нашу землю. Ми маємо разом відігравати дуже важливу роль», - сказав  Президент Петро Порошенко під час свого виступу на українському ланчі, який відбувся в Мюнхені в рамках конференції з безпеки
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.