06.03.20

Володимир Зеленський ознайомився з перебігом спорудження першої бетонної дороги в Україні

Президент України Володимир Зеленський
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави розпочав робочу поїздку до Полтавської області

5 березня 2020 року - 11:03
Глава держави ознайомиться з перебігом будівництва першої бетонної автодороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка та реконструкцією приймального відділення Полтавської обласної клінічної лікарні під відділення невідкладних станів.

«Велике будівництво»: Володимир Зеленський ознайомився з перебігом спорудження першої бетонної дороги в Україні

5 березня 2020 року - 13:05
Під час робочої поїздки до Полтавської області Президент Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва першої бетонної дороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, яка споруджується в рамках Національної програми «Велике будівництво».

Володимир Зеленський у медцентрі «Нові Санжари» зустрівся з громадянами, які перебували на обсервації після евакуації з Уханя

5 березня 2020 року - 14:09
Президент Володимир Зеленський відвідав медичний центр Національної гвардії України «Нові Санжари» в Полтавській області, де завершилася обсервація евакуйованих з китайського міста Ухань українців та іноземних громадян.

Володимир Зеленський: Я хочу, щоб на місцевих виборах виграли люди, здатні «підняти» регіон

5 березня 2020 року - 17:53
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що за результатами місцевих виборів до влади мають прийти люди, здатні вирішити проблеми свого міста чи області.

Президент терміново викликав на Полтавщину міністра інфраструктури, щоб вирішити проблеми місцевого бізнесу

5 березня 2020 року - 19:31
Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Полтавської області обговорив з представниками місцевого бізнесу основні проблеми, що турбують підприємців.

Президент Володимир Зеленський зустрівся з послами G7 та ЄС у Полтаві

5 березня 2020 року - 20:17
Під час робочої поїздки до Полтавської області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з послами країн Групи cеми (G7) та Головою Представництва ЄС в Україні. У неформальній атмосфері учасники зустрічі обговорили питання подальшого курсу України.

Володимир Зеленський на турецькому телебаченні розповів про кроки до миру на Донбасі

5 березня 2020 року - 21:38
Українська сторона в Мінську передала список з понад 200 прізвищ для майбутнього взаємного звільнення утримуваних осіб. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю турецькому телевізійному каналу «ТРТ».

Відносини між Україною й Туреччиною вийшли на новий рівень – Володимир Зеленський

5 березня 2020 року - 21:57
Президент Володимир Зеленський наголошує, що відносини між Україною та Туреччиною мають значний потенціал для розвитку й уже зараз вийшли на новий рівень.

Посмотрите фото окрашивания блонд и другие цвета.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.