12.03.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський ініціює разом з Міністерством оборони України, Генеральним штабом Збройних сил та Міністерством у справах ветеранів розробку церемонії почесного вшанування українських військових, які загинули за Батьківщину.

https://www.president.gov.ua/news/pamyat-kozhnogo-voyina-yakij-viddav-zhittya-za-ukrayinu-maye-60109

Президент України Володимир Зеленський представив колективу Міністерства оборони України нового керівника – Андрія Тарана. Під час зустрічі Глава держави наголосив, що пріоритетом роботи нового міністра має стати забезпечення високої обороноздатності країни.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinski-vijskovi-povinni-mati-potuzhnij-motivacijnij-pake-60113

За дорученням Володимира Зеленського перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив громаді Сумщини нового очільника обласної державної адміністрації Романа Грищенка.

https://www.president.gov.ua/news/pershij-zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-predstaviv-novo-60117

Дружина Президента України Олена Зеленська відвідала школи Києва та Київської області, щоб ознайомитися з новими для українських закладів освіти підходами до харчування та рецептурами. Ця ініціатива впроваджується на основі програми покращення культури харчування «Нове шкільне харчування Cult Food» кулінарного експерта та громадського активіста Євгена Клопотенка, який супроводжував першу леді під час її візитів.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-oznajomilasya-z-novimi-pidhodami-do-harchuvan-60121

У Мінську відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, на якому були присутні керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і заступник керівника Адміністрації Президента Російської Федерації Дмитро Козак.

https://www.president.gov.ua/news/u-minsku-vidbulosya-zasidannya-tkg-za-uchastyu-kerivnika-ofi-60125

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.