26.03.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду, під час якої поспілкувався з міськими головами обласних центрів та головами ОДА. Учасники обговорили питання вирішення проблем щодо непоширення та боротьби з COVID-19, що були озвучені регіонами після першої селекторної наради 22 березня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-selektornu-naradu-z-regionami-60297

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з главами церков щодо безпеки святкування Великодня та проведення богослужінь в умовах поширення COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-gotuye-proekt-velikden-vdoma-volodimir-zelenskij-60301

Реалізація проекту «Велике будівництво» має бути продовжена, але з дотриманням усіх заходів безпеки працівників в умовах карантину з протидії поширенню коронавірусу, наголосив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-golovam-oda-velike-budivnictvo-treba-prodovzhuvati-60305

Незабаром до Китаю вирушить вантажний літак, який доправить в Україну наступну партію ПЛР-тестів та медичних засобів для боротьби з поширенням коронавірусу. Також розпочалося виробництво вітчизняних тестів і засобів захисту. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України, секретар Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/pidgotovleno-drugij-rejs-sho-maye-dostaviti-v-ukrayinu-nastu-60309

Сторони наголосили на важливості міжнародної координації зусиль щодо боротьби з коронавірусом та запобігання негативним наслідкам його поширення. Особливо відзначено необхідність надання соціальної допомоги населенню та підтримки національних економік.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-federalnim-pr-60313

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.