28.03.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Заступник керівника Офісу Президента України Юлія Соколовська зустрілася з представниками соціальних проектів ЮНІСЕФ. Під час заходу обговорювалися шляхи вирішення комплексу соціальних питань, пов'язаних з наслідками поширення на території України COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-obgovorila-z-predstavni-60341

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба провів робочу нараду з міністром соціальної політики Мариною Лазебною щодо напрямів державної політики у сфері охорони дитинства в період надзвичайної ситуації.

https://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-z-prav-ditini-proviv-naradu-z-mini-60345

Серед пріоритетних законопроектів, які Верховна Рада України має розглянути на позачерговому пленарному засіданні в понеділок, 30 березня, – внесення змін до державного бюджету на 2020 рік щодо боротьби з поширенням коронавірусної хвороби, повідомив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/verhovna-rada-na-pozachergovomu-zasidanni-30-bereznya-maye-r-60349

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з депутатською фракцією «Слуга Народу» узгодив підтримку законопроекту про обіг земель сільськогосподарського призначення за умови відмови від продажу землі, що перебуває у державній власності, та зменшення концентрації для однієї особи. 

https://www.president.gov.ua/news/dosyagnuto-domovlenostej-shodo-uhvalennya-zakonu-pro-rinok-z-60353

Україна розраховує розширити програму співпраці з Міжнародним валютним фондом, Світовим банком та Європейським банком реконструкції та розвитку, наголосив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nihto-ne-hoche-defoltu-ukrayini-mi-rozra-60357

Президент України Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти людей в умовах карантину, адже невдовзі будуть розроблені державні програми підтримки громадян і бізнесу, які постраждали внаслідок обмежувальних заходів, запроваджених через поширення коронавірусу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-kompaniyi-ne-zvilnyati-pracivnikiv-rozrob-60361

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.