24.02.20

[EU Delegation to Ukraine – General public newsletter] Delegation of the European Union to Ukraine- Guide for Jounalists 2020

Logo
Delegation of the European Union to Ukraine- Guide for Jounalists 2020

Представництво ЄС в Україні пропонує до Вашої уваги Посібник для журналістів

Представництво ЄС в Україні пропонує до Вашої уваги Посібник для журналістів - 

PDF iconguide_for_journalists.pdf

Це є незамінний інструмент для тих, хто шукає інформацію про Європейський Союз та його діяльність, в основному в Україні, але також і в самому ЄС. Ми додали нову та актуалізували інформацію про програми та проекти ЄС в Україні, його інституції, громадські організації та асоціації, які активно і на експертному рівні займаються питаннями європейської інтреграції, а також європейські та українські аналітичні центри.

Головна особливість цього посібника - практичність. Кожен розділ містить корисні поради та коментарі щодо підводних каменів роботи інституцій, умови публікування коментарів наданих співробітниками інституції ЄС, їх контакти, а також терміни для акредитації медіа для відвідання, наприклад, самітів Європейської Ради. І це лише короткий перелік того, що міститься на сторінках цього Посібника.
   

Цю та багато іншої практичної інформації Ви знайдете в "Посібнику для журналістів", яка викладена в легкий для сприйняття та пошуку спосіб. Все найнеобхідніше про Є- в цій публікації.

Читати далі

Ukraine

101 Volodymyrska St. Kyiv, 01033 Ukraine

facebook twitter youtube rss
View this email in your browser
Data Protection

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.