01.02.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України Олена Зеленська обговорила з головами Черкаської та Київської обласних державних адміністрацій проект з упровадження здорового харчування в українських школах, який ініціювала перша леді.

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-obgovorila-problemi-sistemi-shkilnogo-ha-59509

Учасники зустрічі обговорили, зокрема, питання створення при Кабінеті Міністрів України постійної Комісії з розшуку зниклих безвісти, формування пошукових груп на її базі, а також військових і цивільних реєстрів осіб, які зникли безвісти.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-obgovorili-stvorennya-komisiyi-z-rozshuku-59513

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Державним секретарем США Майком Помпео.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-derzhavnim-sekretarem-ssha-59517

Системна підтримка України має широкий двопартійний консенсус у Конгресі США, наголосив Президент Володимир Зеленський за підсумками переговорів з Державним секретарем Сполучених Штатів Америки Майком Помпео.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotova-rozvivati-novi-formi-partnerstva-zi-ssha-u-s-59521

Після переговорів з Державним секретарем США Майком Помпео Глава Української держави заявив, що візит Держсекретаря в Україну знаковий і яскраво демонструє послідовну та всебічну підтримку нашої країни з боку США.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-spolucheni-shtati-ameriki-ye-i-budut-kly-59525

Президент України Володимир Зеленський очікує на відчутне збільшення інвестиційної й торговельної співпраці між Україною та США. Про це він заявив після переговорів з Державним секретарем США Майком Помпео в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaproshuyu-velikij-amerikanskij-biznes-do-rozbudov-59529

Президент України Володимир Зеленський у зв'язку з оголошенням Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) надзвичайного стану міжнародного значення у сфері суспільної охорони здоров'я через глобальний спалах нового коронавірусу поставив низку завдань Кабінету Міністрів України з метою посилення заходів із недопущення потрапляння китайського коронавірусу та поширення захворювання в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-postaviv-nizku-zavdan-kabinetu-ministriv-z-me-59533

Президент України Володимир Зеленський підтвердив зацікавленість у подальшому розвитку двостороннього політичного діалогу з Болгарією.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-premyer-minis-59537

Глава держави нагадав, що питання тарифів на послуги з теплопостачання, а також реалізація заходів з енергоефективності, які допоможуть зменшити витрати громадян на комунальні послуги, обговорювалося на засіданні Ради розвитку громад та територій у грудні 2019 року. Володимир Зеленський заслухав інформацію про те, які кроки було зроблено для зменшення вартості послуг і зниження енергоспоживання за час, що минув.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-naradu-z-pitan-tarifiv-na-teplopos-59545

У контексті обговорення економічної співпраці було відзначено важливість зростання інвестиційного співробітництва між двома державами. Зокрема, Ігор Жовква привітав наміри катарської компанії QTerminals інвестувати у розвиток інфраструктури порту «Ольвія». Передбачається, що впродовж наступних п'яти років буде вкладено 3,4 млрд грн. У зв'язку з цим заступник керівника Офісу Президента повідомив про ініціативу Глави Української держави Investment nanny, яка покликана надавати допомогу великим іноземним інвесторам, котрі мають намір інвестувати в економіку України.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-ukrayini-obgovoriv-z-mi-59549

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба зустрівся із заступником Генерального прокурора Гюндузом Мамедовим. Під час зустрічі обговорили проблеми розслідування злочинів, які стосуються дітей.

https://www.president.gov.ua/news/mikola-kuleba-obgovoriv-iz-zastupnikom-generalnogo-prokurora-59553

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.