12.02.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи» № 440-IX, який Верховна Рада підтримала 14 січня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-sho-prodovzhuye-reformu-podatkovoyi-59705

Будівництво доріг є пріоритетом для української влади, тому 1 березня 2020 року розпочинається реалізація проекту «Велике будівництво», заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/v-ukrayini-z-bereznya-rozpochinayetsya-realizaciya-masshtabn-59709

Президент України Володимир Зеленський закликав відмовитися від ямкового ремонту, посилити габаритно-ваговий контроль на автомобільних дорогах, забезпечити відповідальність підрядників за якість ремонту автошляхів, а також активізувати боротьбу з «тендерними тролями».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-nazvav-nizku-pershochergovih-zavdan-u-gal-59713

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель. Сторони обговорили виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічі у Нормандському форматі 9 грудня 2019 року в Парижі. 

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-telefonnij-rozmovi-z-angeloyu-merkel-o-59717

Місцева влада повинна затвердити перелік будівництва та ремонту доріг у рамках старту з березня проекту «Велике будівництво», наголосив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-tri-oblasti-terminovo-nadati-plan-budivni-59721

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба в День безпечного Інтернету оголосив про запуск спільно з Міністерством цифрової трансформації соціально-просвітницького порталу stop-sexting.in.ua та старт інформаційної кампанії #не_ведись, яка спрямована на роз'яснення дітям, батькам і вчителям сучасних ризиків сексуального характеру у глобальній мережі.

https://www.president.gov.ua/news/mi-mayemo-doklasti-zusil-na-derzhavnomu-rivni-shob-internet-59725

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо забезпечення молоді, яка проживає на тимчасово окупованих територіях, можливостями отримання паспорта громадянина України та сприяння абітурієнтам у вступі до українських закладів вищої освіти.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-naradu-shodo-rozrobki-programi-ya-59729

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.