22.02.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Україна повинна розвивати та втілювати в життя прогресивні ідеї й новітні технології, щоб бути успішною та конкурентоспроможною в сучасному світі, заявив Президент Володимир Зеленський під час церемонії нагородження переможців конкурсу на здобуття грантів Українського фонду стартапів.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayinskij-fond-startapiv-ce-dopomoga-m-59917

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії нагородження переможців першого конкурсу на здобуття грантів від Українського фонду стартапів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vruchiv-derzhavni-granti-peremozhcyam-per-59921

Президент України Володимир Зеленський привітав з поверненням на батьківщину українців, які були евакуйовані з китайського міста Уханя та наразі перебувають на обсервації в медичному центрі «Нові Санжари» у Полтавській області. Глава держави висловив надію, що невдовзі всі вони зможуть вирушити до своїх родин.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-ce-yevropa-ale-vchora-zdavalos-59925

Відповідний указ № 55/2020 Глава держави підписав 21 лютого. Робоча група має до 1 березня 2020 року проаналізувати перебіг реформування системи охорони здоров'я України. Зокрема, щодо реалізації державних гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій для первинної допомоги та готовності закладів охорони здоров'я до реалізації цих же гарантій для інших видів меддопомоги.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-utvoriv-timchasovu-robochu-grupu-z-pitan-reformuva-59929

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.