16.02.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Перша леді України Олена Зеленська разом з міністром освіти і науки Ганною Новосад, міністром охорони здоров'я Зоряною Скалецькою, міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофієм Миловановим і міністром культури, молоді та спорту Володимиром Бородянським, а також представниками інших профільних установ провели робочу зустріч, на якій обговорили перебіг підготовки Національної стратегії щодо розбудови безпечного та здорового освітнього середовища.

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-ta-predstavniki-profilnih-ministerstv-pr-59801

На полях 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України Володимир Зеленський зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою. Це вже другі перемовини Глави держави з очільницею МВФ цього року.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-mvf-mayut-druzhni-stosunki-prezident-pislya-zust-59805

На безпековій конференції в Мюнхені Президент України Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США на чолі з сенатором Джеймсом Інхофом.

https://www.president.gov.ua/news/ya-vidchuvayu-duzhe-pozitivne-stavlennya-ssha-do-ukrayini-pr-59809

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Прем'єр-міністром Баварії Маркусом Зьодером на полях 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-premyer-ministrom-bavariyi-59813

Сьогодні людство має запит на нових сильних лідерів. Але я переконаний, що в їхньому розумінні сильний лідер – не той, хто з легкістю відправляє тисячі солдатів на вірну смерть, а той, хто готовий боротися й берегти життя кожної людини. Створювати кожному комфортні умови для розвитку талантів та життя у гармонії з навколишнім середовищем.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-na-myunhens-59817

Світові експерти помічають певний прогрес у наближенні миру на сході України, проте заспокоюватись зарано, адже бойові дії на Донбасі та анексія Криму досі тривають, сказав Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/pitannya-vijni-na-shodi-ukrayini-ne-mozhe-vtrachati-aktualni-59821

Україна ініціює створення громадської діалогової платформи «Мир Донбасу», до якої мають бути залучені як мешканці тимчасово окупованих територій, так і ті, хто був змушений покинути свій дім через бойові дії, повідомив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-meshkanci-okupovanih-teritorij-ta-peremi-59825

Українська влада хоче провести місцеві вибори на всій території України, включно з окремими районами Донбасу у жовтні 2020 року, але для цього мають бути створені безпекові та політичні умови, заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/lyudyam-na-donbasi-potribni-legitimni-vibori-yaki-vidbudutsy-59829

Українська сторона ініціює розведення сил і засобів на Донбасі за секторальним принципом, відповідно до якого лінія розмежування розбивається на сектори, де здійснюватиметься поступове розведення сил після верифікації СММ ОБСЄ, сказав Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі на Мюнхенській конференції з питань безпеки.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-nezabarom-poinformuye-normandsku-chetvirku-pro-inic-59833

Взаємне звільнення утримуваних осіб, яке відбувалося двічі за останні півроку, необхідно продовжувати заради визначеної мети – звільнення за формулою «всіх на всіх», наголошує Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-ne-mozhemo-zupinyatisya-dopoki-ukrayi-59837

Україна й надалі робитиме все, щоб наступний саміт лідерів України, Німеччини, Франції та Росії у Нормандському форматі відбувся в погоджені терміни – у квітні 2020 року, наголошує Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-robitime-vse-shob-nastupnij-samit-u-norma-59845

На полях Мюнхенської конференції з питань безпеки відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-generalnim-sekretarem-nato-59849

В Україні триває боротьба з корупцією, тому згадування про нашу державу винятково як про корумповану - неправдиві та безпідставні, наголошує Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-namagayemosya-zminiti-negativnij-imid-59853

Попри домовленості, досягнуті під час Нормандського саміту у грудні 2019 року, на Донбасі не настало повне припинення вогню – за два останні місяці українські позиції були обстріляні понад 400 разів, заявив Президент України Володимир Зеленський під час Українського ланчу в Мюнхені.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-bez-povnoyi-ta-staloyi-tishi-na-donbasi-nemozhlivo-59857

Президент Володимир Зеленський закликав міжнародних партнерів України та представників бізнесу долучитися до реалізації інфраструктурних і соціальних проектів у Донецькій та Луганській областях, які постраждали від збройного конфлікту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaklikav-inozemnij-biznes-doluchitisya-d-59861

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.