04.02.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

https://www.president.gov.ua/news/u-kiyevi-rozpochalasya-zustrich-volodimira-zelenskogo-ta-red-59557

У Києві під головуванням Президента України Володимира Зеленського та Президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана відбулося восьме засідання Стратегічної ради високого рівня.

https://www.president.gov.ua/news/pid-golovuvannyam-prezidentiv-ukrayini-j-turechchini-vidbulo-59561

Документ підтверджує незмінність підтримки Туреччиною суверенітету та територіальної цілісності України та визначає пріоритетні завдання в усіх сферах розвитку українсько-турецького стратегічного партнерства (зокрема політичній, безпековій, військовій, торговельно-економічній та оборонно-промисловій), реалізація яких сприятиме посиленню прагматичної складової стратегічного партнерства між двома країнами.

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-j-turechchini-pidpisali-spilnu-zayavu-pr-59565

«Україна та Туреччина й надалі розбудовуватимуть політичне партнерство, взаємодіятимуть у рамках міжнародних організацій, співпрацюватимуть у питаннях безпеки», – сказав Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-turechchina-j-nadali-rozbudovuvatimut-politichne-59569

Україна й Туреччина домовилися пришвидшити роботу над текстом Угоди про вільну торгівлю та активізувати співпрацю у транспортній сфері, енергопостачанні та авіаційній галузі, заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-j-turechchina-mayut-vidigravati-59573

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що нині активно ведеться робота з повернення українських громадян, які незаконно утримуються на окупованих територіях та в Російській Федерації, і висловив сподівання, що невдовзі буде досягнуто домовленості щодо дати звільнення першої частини бранців.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-spodivayetsya-sho-najblizhchim-chasom-bude-dosyagn-59577

«Впевнений, що саме в інвестиційній сфері сьогодні відкриваються найбільші перспективи для економічного партнерства України й Туреччини. Йдеться не лише про створення спільних підприємств, а й про активну участь турецьких компаній у процесі приватизації», – заявив Президент Володимир Зеленський під час Українсько-турецького бізнес-форуму в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/najbilshi-perspektivi-dlya-ekonomichnogo-partnerstva-ukrayin-59581

Реформи, які нині втілює українська влада, мають на меті значне зростання зовнішніх та внутрішніх інвестицій, адже Україна стає стабільним і зрозумілим ринком потенційно великих можливостей, заявив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-staye-stabilnim-i-zrozumilim-rinkom-potencijno-veli-59585

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.