14.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський заявив, що санкції є дієвою «зброєю» дипломатії як єдиного шляху до завершення війни на Донбасі та відновлення територіальної цілісності України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-sankciyi-proti-rf-povinni-zberigatisya-p-57225

Президент України Володимир Зеленський презентував низку проектів, які реалізовуватимуться в Україні із залученням іноземного бізнесу під особисті гарантії захисту інвестицій з боку Глави держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaprosiv-inozemnij-biznes-investuvati-v-57229

Ефективна боротьба з бідністю в Україні потребує стабільного та стрімкого економічного зростання, а для цього українська економіка повинна вийти з тіні, зазначив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-podolannya-bidnosti-nash-nastupnij-viklik-57233

Президент України Володимир Зеленський вважає, що повернення громадянам України відчуття справедливості є настільки ж важливим завданням для влади, як і робота над економічним зростанням, і цього можливо досягти шляхом подолання корупції та покарання злочинців, незалежно від їхнього статусу.

https://www.president.gov.ua/news/vazhlivo-povernuti-gromadyanam-viru-u-spravedlivist-glava-de-57237

Україна працює над формулою повернення Криму. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час участі у панельній дискусії на 16-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-pracyuye-nad-formuloyu-povernennya-krimu-volodimir-57241

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що обережно ставиться до питання введення миротворчої місії на Донбас, але хотів би бачити допомогу миротворців на українсько-російському державному кордоні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-pro-vvedennya-mirotvorciv-ya-ne-hochu-sho-57245

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на 16-й зустрічі Ялтинської європейської стратегії у Києві, темою якої є «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі», розповів про своє бачення щастя для країни та кожного її громадянина, а також про кроки, які допоможуть зробити Україну щасливою.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-podilivsya-svoyim-bachennyam-shastya-dly-57249

Президент України Володимир Зеленський подякував Сполученим Штатам Америки за розблокування виділення військової допомоги Україні та відзначив чудові відносини між двома державами.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-podyakuvav-ssha-za-rozblokuvannya-vidilennya-vijsk-57253

Мені дуже складно говорити після Олега Сенцова. Я радий, що наші хлопці – не всі, а ті, які прилетіли з Росії, повернулися до своїх рідних – своїх батьків, дітей. Я робитиму все для того, щоб усі наші громадяни повернулися дуже швидко.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-na-16-j-sho-57257

«Вдячний США за розблокування військової допомоги Україні, за постійну підтримку нашого суверенітету та територіальної цілісності», – сказав Глава держави. Президент підкреслив, що США вкотре підтвердили своє стратегічне партнерство з Україною.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pid-chas-zustrichi-z-vilyamom-tejlorom-p-57261

Президент України Володимир Зеленський планує наступного місяця відвідати Естонію з офіційним візитом. Про це Глава держави повідомив після зустрічі з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-planuye-vidvidati-estoniyu-z-oficijnim-vi-57265

Україна високо цінує стійку позицію Естонії щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності нашої країни, а також щодо засудження російської агресії проти Української держави, заявив Президент України Володимир Зеленський за результатами зустрічі з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-cinuyemo-stijku-poziciyu-estoniyi-sho-57269

Питання виборів на окупованих територіях України має обговорюватися лише після виконання низки умов, серед яких – виведення російських військ, заявив Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції після зустрічі з Президентом Естонської Республіки Керсті Кальюлайд.

https://www.president.gov.ua/news/pitannya-viboriv-na-okupovanih-teritoriyah-mozhe-obgovoryuva-57273

Президент Володимир Зеленський сподівається, що Україна зможе перейняти естонський досвід у питаннях модернізації урядування, діджиталізації та кіберзахисту.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-pragne-perejnyati-estonskij-dos-57277

У п'ятницю, 13 вересня, дружина Президента України Олена Зеленська взяла участь у заходах у рамках 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), що проходить у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/kozhen-maye-napracyuvati-svij-recept-shastya-dlya-mene-ce-mr-57281

У суботу, 14 вересня, Президент України Володимир Зеленський перебуватиме  з робочою поїздкою у Дніпропетровській області.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vidvidaye-dnipropetrovsku-oblast-57289

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.