17.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою, яка перебуває в Україні з офіційним візитом.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-slovackoyi-re-57313

Під час перемовин під головуванням Президента України Володимира Зеленського та Президента Словацької Республіки Зузани Чапутової делегації двох держав обговорили питання покращення бізнес-клімату, збільшення інвестицій, боротьби з контрабандою, а також подальшого проведення реформ.

https://www.president.gov.ua/news/delegaciyi-ukrayini-ta-slovachchini-obgovorili-pitannya-pokr-57317

Зона вільної торгівлі між Україною та ЄС сприяє високим показникам товарообігу між нашою державою та Словаччиною. Про це під час спілкування зі ЗМІ заявив Президент України Володимир Зеленський за підсумками переговорів з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою.

https://www.president.gov.ua/news/zona-vilnoyi-torgivli-mizh-ukrayinoyu-ta-yes-spriyaye-visoki-57321

«Ми очікуємо, що наші словацькі партнери прискорять підготовку до підписання важливих двосторонніх угод: щодо спільного контролю на українсько-словацькому кордоні та щодо відновлення повноцінного функціонування аеропорту «Ужгород», – сказав Глава держави журналістам після зустрічі з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-u-spivpraci-zi-slovachchinoyu-u-sferah-57325

На наступній зустрічі у Нормандському форматі має бути вирішене питання остаточного звільнення утримуваних осіб у форматі «всіх на всіх» та встановлені чіткі терміни розведення військ уздовж лінії розмежування на Донбасі, заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/normandska-chetvirka-maye-virishiti-pitannya-zvilnennya-vsih-57333

«Ми очікуємо, що верифікація буде чесною та потужною. Ми хочемо, щоб місія ОБСЄ фіксувала кожен крок, кожне порушення, кожен постріл, кожну втрату життя серед українських громадян. Найголовніше для мене, щоб усі громадяни – громадяни України, Європи, Росії – бачили, що реально відбувається», – сказав Глава держави журналістам після зустрічі з Президентом Словацької Республіки Зузаною Чапутовою у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/smm-obsye-maye-fiksuvati-realnu-situaciyu-na-donbasi-kozhne-57337

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.