03.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Зараз у нас є унікальна ситуація, справді унікальний шанс провести всі необхідні реформи. І я дуже цього хочу. У нас для цього є все: політична воля президента, більшість у Верховній Раді, є налаштований працювати уряд і Прем'єр-міністр. У нас нема сьогодні тільки одного – часу. Суспільство не чекатиме декілька років, поки щось запрацює в Україні», – заявив Глава держави під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради України, Кабінету Міністрів та правоохоронних органів.

https://www.president.gov.ua/news/mi-otrimali-unikalnij-shans-dlya-provedennya-vsih-neobhidnih-57069

Представники окремих територій Луганської області України розібрали блокпост на підконтрольній їм частині зруйнованого мосту біля Станиці Луганської, тому Україна розпочинає відновлення переправи. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради, Кабінету Міністрів та правоохоронних органів.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-rozpochinaye-vidnovlennya-zrujnovanogo-mostu-v-stan-57073

«Провести повне кадрове перезавантаження найбільш корупційних для бізнесу і громадян органів державної влади – Держгеокадастр, Держгеонадра, Державна архітектурно-будівельна інспекція, Держекоінспекція (Державна природоохоронна служба), Укртрансбезпека і найвідоміший – Укравтодор. Термін – до 1 січня 2020 року, але якщо можна, то зробити це раніше», – звернувся Президент до Прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-doruchiv-novomu-premyer-ministru-yaknajs-57077

Президент України Володимир Зеленський, визначаючи основні завдання реформи правоохоронних органів та судової системи, наголосив на важливості подолання елітної корупції та організованої злочинності.

https://www.president.gov.ua/news/zlovzhivannya-v-ukroboronpromi-burshtinova-mafiya-ta-zlochin-57081

Президент України Володимир Зеленський визначив серед пріоритетів розбудову потужної та боєздатної армії й поставив перед керівництвом Міністерства оборони України завдання розробити План оборони.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prioritet-potuzhna-boyezdatna-armiya-57085

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради, Кабінету Міністрів та правоохоронних органів окреслив першочергові завдання у сфері децентралізації та регіональної політики.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-okresliv-pershochergovi-zavdannya-u-sferi-decentra-57089

Президент України Володимир Зеленський поставив завдання перед урядом і Міністерством інфраструктури до кінця року підготувати план реструктуризації АТ «Укрзалізниця», що передбачатиме лібералізацію ринку локомотивної тяги.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vistupaye-za-restrukturizaciyu-ukrzalizn-57093

Президент України Володимир Зеленський доручив новому уряду у співпраці з новим складом парламенту поліпшити бізнес-клімат у країні, переглянути трудове законодавство та запровадити єдину систему електронних послуг.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-onovlena-vlada-maye-stimulyuvati-investi-57097

Зокрема, Глава держави доручив Прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку та міністру фінансів Оксані Маркаровій до 15 вересня 2019 року внести на розгляд парламенту законопроект «Про Державний бюджет України на 2020 рік», який стимулюватиме економічне зростання.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-vnesti-protyagom-dvoh-tizhniv-do-parlamen-57101

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.