25.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський очікує, що його зустріч з Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом буде продуктивною.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-spodivayetsya-na-predmetnu-zustrich-z-don-57421

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України щодо зменшення тиску на бізнес» № 101-ІХ. Парламент ухвалив його 18 вересня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-pro-zmenshennya-tisku-na-bizne-57425

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» № 117-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 19 вересня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-nizku-zakoniv-57429

Під час відкриття сесії виступили: Генеральний секретар ООН Антоніу Гуттеріш, Голова 74-ї сесії Генасамблеї ООН Тіджані Мухаммад-Банде, Президент Бразилії Жаїр Болсонару та Президент США Дональд Трамп. Глава Української держави виступить під час загальних дебатів Генеральної Асамблеї ООН 25 вересня.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vzyav-uchast-u-vidkritti-74-yi-sesiyi-ge-57433

На полях 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Під час зустрічі було обговорено подальші кроки у рамках розвитку політичних відносин і практичної взаємодії України та НАТО.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-generalnim-sekretarem-nato-57437

У рамках участі в роботі 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-ital-57441

Глави держав обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці. Володимир Зеленський запросив Касима-Жомарта Токаєва відвідати Україну.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-kazahstanu-57445

Президент Володимир Зеленський наголошує, що Україні потрібна геополітична та інвестиційна підтримка. Глава держави планує запросити в Україну Президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа. Про це Володимир Зеленський сказав у відеокоментарі щодо свого робочого візиту до США, де він бере участь у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-najgolovnishe-sho-nihto-ne-zabuvaye-ukra-57449

Сторони обговорили стан підготовки до зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки для узгодження подальших кроків щодо врегулювання конфлікту на сході України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-federalnim-kanclerom-nimechc-57453

Президент України Володимир Зеленський у Нью-Йорку зустрівся з виконавчим  директором компанії Uber Technologies Inc. Дарою Хосровшахі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-vikonavchim-direktorom-uber-57457

У рамках участі в роботі 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Прем'єр-міністром Чеської Республіки Андреєм Бабішем.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-premyer-ministrom-cheskoyi-r-57461

Глава держави подякував Прем'єр-міністру за всебічну підтримку України, зокрема, за підтримку суверенітету та територіальної цілісності нашої країни. Сторони обговорили перспективи перемовин щодо Донбасу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-shve-57465

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що завдяки підтримці міжнародних партнерів вдасться досягнути повернення українських територій політико-дипломатичним шляхом, припинення війни та встановлення миру.

https://www.president.gov.ua/news/stalij-rozvitok-nemozhlivij-u-sviti-de-panuyut-geopolitichni-57469

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.