13.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі звільненими українськими військовими моряками, яких утримували в Російській Федерації, та членами їхніх родин. Глава держави привітав військовослужбовців з поверненням на Батьківщину.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-zi-zvilnenimi-ukrayinskimi-mo-57193

Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Офіційна церемонія зустрічі президентів відбулася у Маріїнському палаці.

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-finlyandskoyi-respubliki-rozpochali-z-57197

Україна та Фінляндія домовилися нарощувати військову співпрацю й розвивати діалог між оборонними відомствами. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції за результатами зустрічі з Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-naroshuvatime-vijskovu-spivpracyu-z-finlyandiyeyu-v-57201

Президент України Володимир Зеленський задоволений результатами переговорів з фінською стороною. Про це Глава держави заявив на прес-конференції за результатами зустрічі з Президентом Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо. Він також привітав фінського колегу з офіційним візитом до Києва, зауваживши, що це їхня перша особиста зустріч.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-u-dosvidi-finlyandiyi-u-sferi-energozbe-57205

У присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо підписано низку двосторонніх українсько-фінських документів.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-finlyandska-respublika-pidpisali-ugodu-pro-vzaye-57209

«Зараз ми не маємо дати. Ми наполягаємо, щоб ця зустріч відбулася саме у вересні. Тому що закінчення війни, повернення всіх наших полонених – це пріоритетне завдання для мене як для Президента України», – сказав Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання щодо можливої дати зустрічі «Нормандської четвірки».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-napolyagaye-na-zustrichi-u-normandskomu-formati-na-57213

В Офісі Президента України обговорили стан реформи eHealth, виклики, що існують, та об'єднання навколо створення нової стратегії.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-obgovorili-prodovzhennya-reformi-ehealth-57217

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що поряд із підготовкою до зустрічі у Нормандському форматі триває робота над картою імплементації Мінських домовленостей з визначенням чітких термінів реалізації етапів.

https://www.president.gov.ua/news/u-ramkah-tristoronnoyi-kontaktnoyi-grupi-mi-obgovoryuyemo-te-57221

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.