02.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час дводенного офіційного візиту до Польщі Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками бізнесу та українськими студентами. Молодь розповіла про співпрацю з бізнесом у Польщі. Студенти наголосили, що хотіли б перенести найкращі практики на батьківщину.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-do-biznesmeniv-u-polshi-ya-gotovij-zahis-57045

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Президентом Грузії Саломе Зурабішвілі в рамках участі у меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни. Це відбулося у другий день офіційного візиту Глави Української держави до Республіки Польща.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-gruziya-koordinuvatimut-spivpracyu-z-instituciya-57049

У Варшаві в рамках участі у меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Литви Гітанасом Науседою. Це відбулося у другий день офіційного візиту Глави Української держави до Польщі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-prezidentom-litvi-57053

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Прем'єр-міністром Королівства Бельгія Шарлем Мішелем у рамках участі в меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни, які проходять у Варшаві.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-belgi-57057

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни, які пройшли 1 вересня у Варшаві.

https://www.president.gov.ua/news/u-varshavi-prezident-ukrayini-vzyav-uchast-u-memorialnih-zah-57061

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Віце-президентом США Майком Пенсом. Українська та американська сторони обговорили ситуацію на Донбасі та покрокову стратегію повернення миру в Україну. Майк Пенс запевнив, що США не змінять позицію щодо підтримки територіальної цілісності та суверенітету України. У фокусі уваги сторін було надання військово-технічної допомоги Україні.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-vice-prezidentom-ssha-vijsko-57065

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.