26.09.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до США для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН дружина Глави Української держави Олена Зеленська взяла участь в обіді перших леді Fashion 4 Development (F4D). Fashion 4 Development – глобальна платформа, заснована на підтримку Цілей розвитку тисячоліття Організації Об'єднаних Націй та ініціативи ООН «Кожна жінка, кожна дитина».

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vzyala-uchast-u-shorichnomu-obidi-pershih-led-57473

На кожного лідера лягає відповідальність не лише за долю власної країни, а й за долю всього світу. На мою думку, нам всім потрібно усвідомити, що сильний лідер не той, хто, не моргнувши оком, відправляє тисячі солдатів на вірну смерть. Сильний лідер той, хто береже життя кожної людини.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-na-zagalnih-57477

Україна не ставить під сумнів авторитет міжнародних інституцій, зокрема Організації Об'єднаних Націй, але їхні механізми небездоганні та дають збій, а тому потребують оновлення. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час промови на загальних дебатах 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку (США).

https://www.president.gov.ua/news/mehanizmi-pidtrimannya-miru-ta-mizhnarodnoyi-bezpeki-potrebu-57481

«Завершення війни, повернення всіх окупованих українських територій і панування миру є моїм завданням. Але не ціною життя наших громадян, не ціною свободи чи права України на власний вибір», – підкреслив Володимир Зеленський, виступаючи під час загальних дебатів 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-moyim-zavdannyam-ye-zavershennya-vijni-n-57485

Президент України Володимир Зеленський закликав світових лідерів разом працювати для того, щоб воєн у світі ставало менше. Він висловив сподівання, що цьому сприятиме і його сьогоднішній виступ на загальних дебатах 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

https://www.president.gov.ua/news/mayemo-borotisya-za-novu-lyudsku-mentalnist-de-agresiya-gniv-57489

Президент України Володимир Зеленський у рамках робочого візиту до США зустрівся з Президентом Румунії Клаусом Йоганнісом. Глава Української держави подякував Румунії за незмінну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, а також за сприяння європейським та євроатлантичним прагненням нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-prezidentom-rumuniyi-klauso-57493

На полях Генеральної Асамблеї ООН Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Прем'єр-міністром Норвегії Ерною Солберг. Глава держави подякував Норвегії за незмінну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Сторони домовилися працювати над залученням норвезьких інвесторів до інфраструктурних і гуманітарних проектів з відновлення Донбасу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-norve-57497

У рамках участі у роботі 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Президент України Володимир Зеленський провів переговори з Президентом Арабської Республіки Єгипет Абделем Фаттахом ас-Сісі. Лідери двох держав відзначили активізацію українсько-єгипетського політичного діалогу, а також окреслили перспективні напрями подальшого розвитку двосторонньої співпраці.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-prezidentom-yegiptu-rozshire-57501

Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Нью-Йорку з Президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. Він подякував США за підтримку України.

https://www.president.gov.ua/news/tilki-razom-zi-ssha-ta-yes-mi-mozhemo-zupiniti-vijnu-v-ukray-57505

Президент України Володимир Зеленський у Нью-Йорку зустрівся з представниками єврейських організацій США. «Ми прагнемо змінити Україну, щоб вона стала світовим брендом усього інноваційного. Для цього ми хочемо залучити досвід США та Ізраїлю», – сказав Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-predstavnikami-yevrejskih-or-57509

Президент України Володимир Зеленський і Президент США Дональд Трамп під час зустрічі у Нью-Йорку обговорили широкий спектр питань. Про це Глава Української держави повідомив під час спілкування з представниками українських ЗМІ за результатами переговорів.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-i-donald-tramp-obgovorili-energetichnu-b-57513

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.