04.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення зміни до розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про державні нагороди України». Закон був прийнятий Верховною Радою 13 квітня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-sho-nadaye-mozhlivist-prisvoyiti-zv-41202

Президент Петро Порошенко провів нараду із Міністром фінансів України Олександром Данилюком та Головою Національного банку України Валерією Гонтаревою. Президент підкреслив, що сьогодні завершена операція із зарахування 1,1 млрд доларів на рахунки Державного казначейства на виконання рішення суду, яке вступило у законну силу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zarahuvannya-do-derzhbyudzhetu-11-mlrd-dolariv-ukr-41206

Президент України Петро Порошенко за ініціативою ізраїльської сторони провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-premyer-minist-41218

Президент України засудив інцидент з демонтажем українського пам'ятника в селі Грушовичі поблизу Перемишля 26 квітня цього року. Він наголосив на неприйнятності знущання над державними символами України та зазначив, що це вимагатиме реакції польського керівництва. У відповідь Анджей Дуда пообіцяв особисто розглянути цей інцидент та дати йому належну оцінку, аби не допустити подібних рецидивів у майбутньому. Було також домовлено про координацію кроків з легалізації усіх місць поховань як на території Польщі, так і польських в Україні, з метою забезпечення їм належної опіки на державному рівні відповідно до двосторонньої угоди про збереження місць пам'яті.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-re-41222

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.