19.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сьогодні Україна вшановує пам'ять десятків тисяч невинно загублених жителів Кримського півострова. 73 роки тому комуністичний режим брутально вигнав із рідної землі кримських татар та представників інших етносів. Усіх їх, як і багато інших народів радянської імперії, було кинуто на кривавий жертовник тоталітарної ідеології.

http://www.president.gov.ua/news/zvernennya-do-ukrayinskogo-narodu-u-zvyazku-z-dnem-borotbi-z-41438

Сьогодні ми відзначаємо cімдесят треті роковини від початку депортації кримських татар з їхньої історичної батьківщини – Криму. Згадуємо зі співчуттям і про інші етноси Криму, на долю яких випало це випробування: німців, греків, вірмен, болгар, караїмів та інших. Примусове виселення стало однією із найбільш злочинних і ганебних спецоперацій тоталітарного комуністичного режиму Радянського союзу. Депортація – злочин без строку давності, а злочинці, які холоднокровно спланували акцію геноциду – не мають права на прощення.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-u-rekviyemi-na-vshanuvannya-pamyati-zhertv-41450

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про присвоєння звання Герой України» Решату Аметову, який загинув від рук російських окупантів у Криму.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-zagiblomu-krimsko-41454

Президент Петро Порошенко наголошує, що депортація кримських татар – це злочин без строку давності. Примусове виселення стало однією із найбільш злочинних і ганебних спецоперацій тоталітарного комуністичного режиму Радянського союзу, впевнений Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ya-vpevnenij-u-deokupaciyi-krimu-krayinu-zlod-41458

На виконання рішення Національної ради реформ розпочато роботу над проектом Закону України щодо удосконалення системи захисту  дітей. Зокрема, йдеться про забезпечення реалізації їх права на проживання в сім'ї в умовах безпеки та добробуту, отримання якісних соціальних послуг за місцем свого проживання та реформування системи інституційного догляду і виховання дітей.

http://www.president.gov.ua/news/rozpochato-robotu-nad-zakonoproektom-yakij-udoskonalit-siste-41462

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.