15.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Доземний уклін усім матерям, чиї сини та доньки боронять нашу рідну землю на Сході України. Самовідданість, героїзм та мужність ваших дітей - це насамперед ваша заслуга. Від усієї душі бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

http://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-z-nagodi-dnya-materi-41322

Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистій церемонії підняття прапора Європейського Союзу з нагоди Дня Європи в Україні. Вітаючи присутніх на площі біля будівлі Адміністрації Президента, Глава держави зазначив, що це свято вже стало глибоко символічним для українського народу, адже три роки тому ми відстояли своє європейське майбутнє.

http://www.president.gov.ua/news/yevropa-ta-yevrosoyuz-stali-spravzhnimi-sinonimami-reform-de-41330

Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна зараз не лише на фініші безвізу, але й в очікуванні завершення ратифікації Угоди про  асоціацію Україна-ЄС.

http://www.president.gov.ua/news/kurs-ukrayini-na-yevropejsku-ta-yevroatlantichnu-integraciyu-41334

Безвізовий режим з Євросоюзом дає українцям набагато більше можливостей, ніж подорожі за спрощеною процедурою. Це – утвердження свободи людини, утвердження незалежності нашої держави. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час прес-конференції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-bezvizovij-rezhim-z-yevrosoyuzom-ce-gigantskij-kro-41338

«Маю декілька кандидатів, але без того, щоб я їх не обговорив з представниками Верховної Ради, вважаю некоректним оприлюднювати їхні прізвища. Але я виходжу з критеріїв професіоналізму та патріотизму. Впевнений, що в Україні достатньо таких кандидатів», - зазначив Президент під час прес-конференції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-osnovni-kriteriyi-viboru-kandidativ-na-posadu-golo-41342

«Вся українська влада буде робити все можливе, щоб якомога скоріше повернути додому не тільки Романа, а й усіх, хто незаконно утримується як в російських в'язницях, так і у тюрмах на окупованих територіях», - наголосив Президент та додав, що «наша солідарність з нашими громадянами є дуже міцною». Він також повідомив, що українська влада здійснює рішучі кроки у форматі Тристоронньої контактної групи для повернення наших хлопців і дівчат додому.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-vlada-zrobit-vse-shob-zvilniti-romana-sushenka-ta-41346

Президент Петро Порошенко повідомив, що наприкінці наступного тижня заплановані його переговори у Берліні з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель для підготовки засідання Нормандського формату.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-v-prodovzhenni-roboti-normandskogo-form-41350

Президент Петро Порошенко переконаний, що статус автономії кримських татар українська влада мала забезпечити давно, і підтвердив готовність подати на розгляд українського парламенту низку змін до Конституції, в тому числі щодо питання кримськотатарської автономії.

http://www.president.gov.ua/news/format-krimskotatarskoyi-avtonomiyi-v-krimu-maye-buti-zaprop-41354

Президент Петро Порошенко вважає запровадження обов'язкової електронної звітності високопосадовців та державних службовців, чиновників усіх рівнів позитивним, адже це дозволило громадськості не лише бачити статки декларантів, а й контролювати їх походження.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mi-zrobimo-vse-mozhlive-shob-zakon-pro-elektr-41358

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.