18.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко в рамках робочого візиту до Страсбургу взяв участь в урочистій церемонії підписання рішення ЄС про запровадження безвізового режиму для громадян України. Законодавчий акт Європейського Союзу, яким запроваджується безвізовий режим, підписаний Президентом Європейського Парламенту Антоніо Таяні та міністром внутрішніх справ і національної безпеки головуючої у Раді ЄС Мальти Кармело Абелою.

http://www.president.gov.ua/news/ce-istorichnij-den-dlya-ukrayini-ta-yevrosoyuzu-prezident-vz-41422

Президент Петро Порошенко наголосив, що три роки Україна живе в умовах гібридної війни і агресії з боку Росії, яка використовує найрізноманітніші засоби для дестабілізації ситуації як в нашій країні, так і в країнах Європи.

http://www.president.gov.ua/news/koli-ostannij-rosijskij-soldat-pokine-teritoriyu-ukrayini-mi-41426

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Страсбурга зустрівся з Президентом Європейської народної партії (ЄНП) Жозефом Долем та Головою політичної групи ЄНП в Європейському Парламенті Манфредом Вебером.

http://www.president.gov.ua/news/yenp-zalishatimetsya-nadijnim-partnerom-ukrayini-u-realizaci-41430

Наша амбіція, щоб східні кордони України зрештою стали східними кордонами Європейського Союзу. Так заступник Глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв відповів журналістам у Стразбурзі на питання щодо подальших планів та кроків української влади в питанні євроінтеграції.

http://www.president.gov.ua/news/kostyantin-yelisyeyev-nasha-meta-shob-shidni-kordoni-ukrayin-41434

Після церемонії підписання рішення про запровадження Європейським Союзом безвізового режиму для українських громадян Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейського Парламенту Антоніо Таяні. Глава держави відзначив, що Європейський Парламент завжди був найбільш амбітним прихильником європейських устремлінь українського народу. Саме тому нинішнє підписання рішення ЄС про надання українським громадянам безвізового режиму є спільним досягненням. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-prezidentom-yevropejskogo-41442

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.