25.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

На початку ознайомлення з роботою прикордонного пункту пропуску Президент звернув увагу, що перетин кордону призупинено. Петро Порошенко висловив незадоволення з приводу призупинення процесу перетину кордону, поцікавився з чим це пов'язано та звернувся до посадових осіб з вимогою негайно відновити пропуск вантажного транспорту, який перетинає кордон. Він назвав неприпустимим призупинення роботи пункту пропуску.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-robotoyu-prikordonnogo-punktu-propu-41526

Під час робочої поїздки до Волинської області Президент Петро Порошенко дав старт роботі насіннєвого заводу ТОВ «П'ятидні». Глава держави зазначив, що відкриття такого сучасного підприємства нині є символічним, адже аграрний комплекс сьогодні є опорою української економіки. «Сьогодні 12% ВВП – це сільське господарство. Аграрний комплекс вийшов на найбільше джерело валюти, яка надходить до держави та забезпечує міць української гривні», - звернувся до присутніх Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-dav-start-roboti-nasinnyevogo-zavodu-tov-pyatidni-41530

Під час робочої поїдки до Волинської області Президент Петро Порошенко зустрівся та поспілкувався з військовим Сергієм Торчинським, який є кандидатом на участь у всесвітніх змаганнях «Ігри Нескорених», що відбудуться у вересні в Торонто, Канада.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-lucku-zustrivsya-z-sergiyem-torchinskim-yakij-pl-41534

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Волинської області провів нараду щодо створення належних умов для реалізації громадянами України права на безвізове відвідування країн Європейського Союзу на міжнародних пунктах. Учасники наради обговорили питання координації дій усіх відповідних служб та відомств щодо підготовки та запуску цього режиму, який розпочнеться 11 червня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-najvazhlivishe-pri-peretini-kordonu-stvorennya-dly-41538

Президент Петро Порошенко зазначив, що очікується збільшення потоку громадян на пунктах перетину кордону у зв'язку із запровадженням Європейським Союзом безвізового режиму для українців, тому Державна прикордонна служба та Державна фіскальна служба мають якісно підготуватися і забезпечити ефективний контроль.

http://www.president.gov.ua/news/v-umovah-bezvizu-z-yes-prikordonna-ta-fiskalna-sluzhbi-mayut-41542

Президент Петро Порошенко наголосив на важливості забезпечення належного захисту прав та інтересів українців, які поїдуть до Європи, скориставшись можливістю безвізового режиму. Під час наради в рамках робочої поїздки до Волинської області Президент окреслив низку питань, які мають бути обгорнені та вирішені для створення належних умов для реалізації громадянами України права на безвізове відвідування країн Європейського Союзу на міжнародних пунктах пропуску через кордон.

http://www.president.gov.ua/news/diplomatichni-predstavnictva-ukrayini-mayut-dopomagati-ukray-41546

Президент України Петро Порошенко провів телефонну бесіду з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском для координації позицій перед Самітом «Великої Сімки» 26-27 травня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-yevropejskoyi-radi-skoordinuvali-pozi-41550

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з новообраним Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-skoordinuvav-poziciyi-z-prezidentom-franc-41554

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.