27.05.17

Президент в Одесі відкрив Стамбульський парк


Президент в Одесі відкрив Стамбульський парк

26 травня 2017 року - 14:11

В рамках робочого візиту до Одеської області Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистому відкритті нового парку в Одесі – Стамбульського парку. Подія приурочена до 20 річчя побратимських відносин Одеси і Стамбула. Глава держави наголосив, що це лише початок більш масштабної українсько-турецької взаємодії.


Президент підписав Указ про додаткові заходи щодо забезпечення безперешкодної реалізації громадянами України права на безвізові подорожі до Євросоюзу

26 травня 2017 року - 14:33

«Важкою працею виборовши безвіз, ми повинні зробити максимально комфортним його реалізацію для громадян. Йдеться про істотне покращення державою тих послуг, які супроводжують українця по всьому європейському маршруту – від рідного міста до точки призначення в країни Євросоюзу», - підкреслив Петро Порошенко.


Глава держави: Будівництво доріг в Україні є для мене одним з першочергових завдань

26 травня 2017 року - 15:11

Президент Петро Порошенко наголошує на ефективності ініційованого ним експерименту з направлення половини позапланових доходів від митних зборів на будівництво, відновлення та реконструкцію доріг в Україні.


Дякую за вашу тверду громадянську позицію і рішучу відсіч всім спробам дестабілізувати ситуацію в місті – Президент патріотам Одеси

26 травня 2017 року - 15:27

Під час робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко подякував одеситам за непохитну громадянську позицію на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.


Ви зробили величезне добро, захищаючи Україну – Президент привітав молодят військовослужбовця та волонтерку

26 травня 2017 року - 16:00

Президент Петро Порошенко привітав з одруженням молодят – військового Сергія Тімановського та волонтерку Ірину Стасюк. Пара зустрілася в зоні АТО: у липні 2015 року Сергій перебував на ротації в Донецькій області, де познайомився з Іриною, яка на той час була волонтеркою і активно допомагала його підрозділу.


Не маю сумнівів, що ми разом продовжимо будувати Україну – Президент привітав школярів із закінченням навчального року

26 травня 2017 року - 16:35

Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки до Одеської області зустрівся з одеськими школярами та привітав їх із закінченням навчального року. Петро Порошенко також ознайомився із ходом та результатами робіт із реконструкції позашкільного навчального закладу «Міський оздоровчо-спортивний комплекс «Вікторія».


Президент взяв участь у випробуваннях новітньої української ракетної техніки

26 травня 2017 року - 16:46

Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки до Одеської області взяв участь у чергових випробуваннях новітньої української ракетної техніки, яке відбулося на одному з полігонів на Півдні України.


Марина Порошенко привітала школярів Житомирщини зі святом останнього дзвоника

26 травня 2017 року - 17:05

Марина Порошенко побажала цьогорічним випускникам завжди досягати поставленої мети і бути корисними для України, яка швидко змінюється і обрала для себе європейські цінності і стандарти життя. А школярам – набратися сил та енергії для нових успіхів у навчанні: «Завжди любіть Україну! Будьте гідними синами і доньками славних українських героїв, які захищають наш мир і незалежність!», - наголосила вона.


Під головуванням Глави АПУ відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні Ліги Чемпіонів 2018 року з футболу

26 травня 2017 року - 19:01

Учасники наради обговорили низку питань, які потребують вирішення - забезпечення належної безпеки, особливо на стадіонах і в аеропортах, створення інфраструктури та транспортного сполучення, забезпечення фінансування.


Президент взяв участь у відкритті реконструйованої дороги Спаське – Вилкове

26 травня 2017 року - 19:15

«З чого починається життя? З дороги. Бо є дорога – є робота, є туристи, є можливість вивести врожай, є можливість залучити інвестиції», - сказав Президент Петро Порошенко, який під час робочої поїздки до Одеської області взяв участь у церемонії відкриття реконструйованої ділянки дороги Т-16-28 (М-15)  село Спаське – місто Вилкове.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.