21.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас із Днем науки.

Українська наука здобула заслужений авторитет у світі. Досягнення вітчизняних вчених мають стати надійним підґрунтям для відсічі російській агресії, захисту незалежності та територіальної цілісності України. Країна гостро потребує вашого інтелекту й досвіду для реалізації модернізаційних програм і євроінтеграційних прагнень.

Переконаний, що ваш високий професіоналізм та вірність обраній справі стануть запорукою успішної реалізації цих нагальних завдань, а українська наукова сфера знайде шлях до оновлення та наполегливо торуватиме його, відповідаючи на виклики часу та сподівання суспільства.

Щиро бажаю усім вам міцного здоров'я, невичерпної творчої енергії та нових звершень в ім'я України.

Петро ПОРОШЕНКО 

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-pracivnikam-naukovoyi-sferi-ukrayini-41470

Президент Петро Порошенко прибув до Берліну для зустрічі з Федеральним Канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Зустріч та переговори Українського Президента та Глави Німецького уряду відбудуться у резиденції Федерального уряду ФРН – Замку Месеберг (м.Ґранзее, земля Бранденбург).

http://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochij-vizit-do-nimechchini-41478

Петро Порошенко та Ангела Меркель повідомили, що в ході сьогоднішньої зустрічі планують обговорити ситуацію в Україні та Мінський процес, а також взаємовідносини України та Євросоюзу. Канцлер Німеччини підкреслила, що на сьогоднішній день так і не встановлено сталий режим перемир'я і Мінські угоди не виконуються в повному обсязі. «З урахуванням всіх цих реалій ми маємо все-таки рішуче діяти далі, щоб повернути мінський процес в конструктивне русло», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/mayemo-povernuti-minskij-proces-v-konstruktivne-ruslo-zustri-41482

Глава держави встановив вінок біля меморіальної дошки, на якій міститься напис: «Тисячам українських в'язнів, які в період 1941-1945 років перебували в полоні у Концентраційному таборі Заксенхаузен. Багато з них не пережили нелюдські умови концентраційного табору чи померли після тортур та акцій по знищенню полонених. Ми зберігаємо світлу пам'ять про вас у наших серцях».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vshanuvav-pamyat-vyazniv-konctaboru-zaksengauzen-41486

«Мир має бути принесений на українську землю. Окупація має завершитися. Ми маємо тверду і послідовну підтримку Німеччини в цьому питанні. Крім того, ми домовилися про те, що якщо Мінські домовленості не будуть виконуватися, то з високою долею вірогідності санкції Європейського Союзу будуть продовжені», - розповів Президент.

http://www.president.gov.ua/news/yaksho-minski-domovlenosti-ne-vikonuvatimutsya-z-visokoyu-do-41490

Президент Петро Порошенко за результатами переговорів з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель повідомив, що досягнуті домовленості щодо активної координації дій, в тому числі і з новим Президентом Франції Еммануелем Макроном. «Ми впевнені в тому, що як немає альтернативи Мінському процесу, так і Нормандський формат буде активно задіяний найближчим часом», - розповів Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-nemaye-alternativi-minskomu-procesu-i-najbliz-41494

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.