22.05.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення 100-річчя Національної академії наук України». Документом затверджено низку заходів із підготовки та відзначення у 2018 році на загальнодержавному рівні 100-річчя вищої державної наукової організації країни.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-pidgotovku-ta-vidznachennya-100-41474

У День пам'яті жертв політичних репресій Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у церемонії вшанування пам'яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vshanuvav-pamyat-zhertv-politichnih-represij-41498

Як Президент вже втретє відвідую Національний історико-меморіальний  заповідник «Биківнянські могили». Раніше бував тут як народний депутат і просто громадянин. Але місце таке, що кожного разу хвилюєшся і переживаєш як вперше.  А тепер – і поготів. Адже нині ми відзначаємо вісімдесяті роковини масових політичних репресій 1937-1938 років.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-na-ceremoniyi-vshanuvannya-pamyati-zhertv-41502

Биківнянський ліс не єдине місце в Україні, де виконувалися і перевиконувалися так звані ліміти на розстріл людей, яких масово знищував тоталітарний комуністичний режим. Але це чи не найбільша братська могила в Україні, де спочили десятки й десятки тисяч невинно убієнних. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на церемонії вшанування пам'яті жертв політичних репресій у Національному історико-меморіальному заповіднику «Биківнянські могили».

http://www.president.gov.ua/news/karta-ukrayini-ochistilasya-vid-imen-yiyi-kativ-i-komunistic-41506

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко відвідав VІІ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», який в ці дні проходить в Києві та зібрав тисячі поціновувачів книги.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-razom-iz-druzhinoyu-vidvidav-knizhkovij-arsenal-41510

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.