29.05.15

Новий YouTube-канал для жителів Запорізької області про можливості, які відкриває перед регіоном ЄС






Новий YouTube-канал для жителів Запорізької області про можливості, які відкриває перед регіоном ЄС

Чи насправді малі та середні приватні підприємства Запоріжжя мають перспективи працювати на ринках ЄС? Якої підтримки вони чекають і від кого?
Як запорізькі експерти та європейці оцінюють стан і перспективи розвитку енергетичної галузі в Запорізькій області? Та чи може ЄС чимось допомогти?
Що робить Запорізьку область як найпотужнішого виробника енергії в країні (майже кожний четвертий кіловатт енергії в Україні вироблено в нашому регіоні) однією з найменш ефективних у сфері енергоспоживання?
Які ресурси в Інтернеті доступні будь-яким підприємствам в будь-яких сферах, що планують виходити на ринки європейських країн?
Які плани мають європейські країни щодо сільськогосподарських продуктів нашого регіону? Та чого потрібно навчитися місцевим фермерам, щоби завтра «нагодувати» Європу?
Про це все та багато іншого можна дізнатися на спеціально створеному каналі на всесвітньому відео порталі YouTube «Запоріжжя. Територія можливостей»:
Якщо Ви є автором відео- чи аудіоматеріалу на актуальні теми, пов'язані з перспективами Запорізької області внаслідок Асоціації України з Європейським Союзом, будь ласка, надсилайте нам ваші матеріали і ми розмістимо їх на каналі «Запоріжжя. Територія можливостей».
____________________________________________________
За додатковою інформацією звертайтесь до
керівника інформаційного проекту «Запоріжжя. Територія можливостей» Марини Дадінової


Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.