07.06.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста.

Із перших днів здобуття Україною суверенітету і дотепер, коли наш народ самовіддано протистоїть воєнній агресії, об'єктивна й неупереджена інформація, вільне слово є потужною зброєю у боротьбі за державну незалежність.

Свобода слова – одна з найголовніших цінностей демократичної України – має бути по-справжньому недоторканною.

Сьогодні українські журналісти пліч-о-пліч із солдатами, офіцерами та волонтерами боронять нашу країну від навали російських терористичних угруповань, захищають нашу свободу та успішно протидіють безпрецедентним формам і прийомам російської пропаганди.

Упевнений, що проголошений курс на створення суспільного телерадіомовлення і реформу державної та комунальної преси, забезпечення захисту професійної діяльності журналістів і свободи слова в Україні сприятиме динамічному розвитку інституту вільних та незалежних вітчизняних медіа, їх гармонійній інтеграції у європейський інформаційний простір.

Бажаю усім міцного здоров'я, натхнення й успішної реалізації всіх творчих проектів і задумів.

Слава усім поколінням українських журналістів!

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayinskim-zhurnalistam-z-nagodi-profes-41714

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів іноземних держав (за сумісництвом): Республіки Руанда – Ігоря Цезаря, Республіки Сенегал – Амаду Дабо, Демократичної Соціалістичної Республіки Шри-Ланка – Пакіра Мохідіна Амзи, та Федеративної Демократичної Республіки Ефіопія – Кума Демекса Токона.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prijnyav-virchi-gramoti-u-posliv-nizki-inozemnih-d-41718

Президент Петро Порошенко вважає переможним рішення Стокгольмського арбітражу за позовом НАК «Нафтогаз України» проти «Газпрому» щодо контракту на поставку газу, що дозволило відновити справедливість та захистити інтереси України в енергетичній сфері.

http://www.president.gov.ua/news/nareshti-mayemo-zahisheni-interesi-derzhavi-v-energetichnij-41722

Президент Петро Порошенко закликає правоохоронні органи публічно прозвітувати щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це Глава держави сказав під час зустрічі з представниками ЗМІ з нагоди їх професійного свята.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vimagaye-publichnogo-zvitu-pravoohoronnih-organiv-41726

У День журналіста Президент Петро Порошенко зустрівся з представниками ЗМІ та наголосив, що підписав Закон про збільшення частки державної мови у засобах масової інформації і подякував представникам ЗМІ за ініціативу запровадження квот і повернення української мови в українські медіа.

http://www.president.gov.ua/news/povernennya-ukrayinskoyi-movi-v-ukrayinski-media-vasha-zaslu-41730

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.