29.06.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Лише 21 рік тому, після багатогодинних баталій, багато з яких ми сьогодні дуже добре пам'ятаємо, ранком 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила Конституцію України – Основний Закон нашої держави, який і досі вважається одним із найдемократичніших у світі.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-z-nagodi-dnya-konstituciyi-ukrayi-42106

День ухвалення Конституції України у 1996 році був і залишається справжнім святом, тоді Верховна Рада України схвалила Основний Закон незалежної держави, який вважався і вважається зараз одним із найбільш прогресивних. Про це Президент Петро Порошенко сказав під час виступу з нагоди Дня Конституції України.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinci-kriz-viki-pronesli-rozuminnya-vazhlivosti-rivnih-p-42110

Президент Петро Порошенко переконаний, що народні обранці мають скасувати депутатську недоторканність. Відповідний законопроект вже готовий до розгляду і потребує лише підтримки та рішучості самих депутатів, наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-deputatska-nedotorkannist-ce-anahronizm-yakogo-tre-42114

Початок роботи найвищого суду у оновленій системі судоустрою України – першочергове завдання на найближчий період, наголошує Президент Петро Порошенко. Однак, для успішного завершення реформи правосуддя та перезавантаження судової гілки влади необхідне ухвалення низки наступних кроків, забезпечення яких має здійснити Верховна Рада.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-povne-perezavantazhennya-verhovnogo-sudu-ukra-42118

З нагоди Дня Конституції України Президент Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами. Серед нагороджених американський парамедик, який працював у Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні (SMM OSCE) Джозеф Стоун та громадський активіст, воротар Краматорської молодіжної команди «Авангард», донеччанин Степан Чубенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-nagorodami-amerikancya-dzhozefa-stouna-42122

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.